Hulk Hogan se simte bine și NU este paralizat în urma operației la spate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Hulk Hogan
Hulk Hogan

Hulk Hogan este în convalescență, potrivit reprezentantului său.

Starea de sănătate a legendei WWE a stârnit îngrijorări serioase după ce colegul de luptă Kurt Angle a declarat că Hogan i-a spus că și-a pierdut orice senzație în partea inferioară a corpului.

Dar reprezentantul lui Hogan a respins afirmația, insistând că membrul Hall of Famer "se simte bine și nu este paralizat" în urma operației la spate.

"Totul este în regulă cu el", a declarat reprezentantul lui Hogan pentru Entertainment Tonight. "Hulk este o persoană cu mult umor".

În cadrul emisiunii "The Kurt Angle Show", fostul campion olimpic a declarat că Hogan se bazează acum pe ajutorul unui baston pentru a se deplasa.

"Hogan s-a operat din nou la spate", a spus el în episodul de duminică.

"I-au fost tăiați nervii din partea inferioară a corpului. Nu-și poate simți partea inferioară a corpului. Așa că hai să-i folosim bastonul pentru a se plimba. Am crezut că folosește bastonul pentru că îl doare spatele. El nu are nicio durere. Nu are deloc. Nu simte nimic."

Angle a declarat că fostul luptător a dezvăluit câteva detalii critice despre starea sa de sănătate în timpul filmărilor pentru episodul aniversar Monday Night Raw al WWE cu ocazia celei de-a 30-a aniversări, care a fost difuzat pe 23 ianuarie.

"Așa că acum nu-și mai simte picioarele. Așa că trebuie să meargă cu un baston, ceea ce este, știți, este destul de grav, omule", a continuat el. "Chiar îmi pare rău pentru Hogan. Și-a pus inima și sufletul în această afacere și l-a mâncat".

"Vreau să spun, dacă vrei să dai startul spectacolului, la cea de-a 30-a aniversare a Raw, ar trebui să fie Hulk Hogan. El este numele și imaginea companiei. El este tipul care a revoluționat wrestlingul profesionist. Am atât de mult respect pentru el", a adăugat el, potrivit NyPost.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel