Laurențiu Reghecampf a devenit tătic pentru a treia oară. Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, instagram
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, instagram

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Antrenorul a devenit tătic pentru a treia oară. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lui. În urmă cu câteva ore, iubita celebrului antrenor a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Laurențiu Reghecampf nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor prima fotografie cu fiul său. Totodată, acesta a dezvăluit și numele bebelușului. Mezinul familiei poartă numele Liam, care înseamnă "Luptător Aprig".

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit cum se simte iubita sa, dar și ce notă a primit micuțul la naștere. 

”Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 grame la naștere, 49 cm.”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.ro.

Anamaria Prodan, urare pentru Laurențiu Reghecampf după ce Corina Caciuc a născut

Anamaria Prodan a avut o primă reacție, după ce Corina Caciuc l-a făcut tătic pe Laurențiu Reghecampf pentru a treia oară, în această dimineață. Impresara i-a făcut o urare soțului său. Aceasta l-a felicitat pe antrenor și a ținut și să-i transmită multă sănătate bebelușului. De asemenea, Anamaria Prodan a ținut să îi transmită soțului său, cu care se află în curs de divorț, să aibă mulți copii, precum Cristi Borcea, ba chiar să-l înreacă. 

“Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Ce meserie va avea micuțul Liam, potrivit astrogramei

Remus Ionescu a dezvăluit ce meseria va avea fiul lui Laurențiu Reghecampf, potrivit astrogramei.

„Se vede pe hartă un om cu talente multiple. Poate să fie în domeniul juridic, poate să fie avocat. Poate să fie scriitor. Cu siguranță, va călători destul de mult, va dori să cunoască lumea. Noroc are sigur. Are părinți cu o bună stare, dar va ști și să-și facă norocul.

Va ști să fie plăcut, să caute oameni cu care să colaboreze care îi pot fi de ajutor. Va fi tentat să facă bine, să iasă în evidență făcând bine”, a  spus astrologul la Antena Stars.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel