Lana Del Rey explică cheia succesului lui Taylor Swift

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Lana Del Rey a explicat că secretul faimei astronomice a lui Taylor Swift este faptul că „ea își dorește cu adevărat acest lucru”.

Cântăreața „Summertime Sadness”, în vârstă de 38 de ani, a colaborat cu Taylor la duetul „Snow on the Beach” din 2022.

De atunci, faima lui Taylor a crescut exponențial, iar în prezent se află în mijlocul turneului său „Eras World Tour”, care se estimează că va aduce încasări de peste 2 miliarde de dolari (1,5 miliarde de lire sterline) și este deja turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

În contextul în care turneul va ajunge în Marea Britanie săptămâna aceasta, BBC a întrebat-o pe Lana ce părere are despre succesul lui Taylor. Ea a răspuns: „Mi-a spus de atâtea ori că își dorește asta mai mult decât oricine. Și ce uimitor - obține exact ceea ce își dorește. Este motivată și cred că asta a dat roade.”

Vedeta Raye, câștigătoare a premiului Brit Award, a lăudat-o și ea pe cântăreața americană, declarând pentru BBC: „Este una dintre acele artiste rare și atemporale care reușește de fiecare dată... Este o forță absolută.”

Turneul „Eras Tour” a impresionat deja publicul din SUA, Mexic, Argentina, Brazilia, Japonia, Australia, Singapore și unele părți ale Europei.

Printre concertele din Marea Britanie, Taylor Swift va susține opt spectacole pe stadionul Wembley din Londra, stabilind un record. Se așteaptă ca ea să distreze 1,2 milioane de fani doar în Marea Britanie.

Turneul „Eras Tour” cuprinde un număr impresionant de 152 de date. Deși a început în martie anul trecut, ultima noapte pe scenă va fi abia la sfârșitul acestui an, când se va încheia la Vancouver, Canada, pe 8 decembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel