Lampard scapă basma curată. Conducea cu telefonul în mâna stangă și ținea cafeaua în dreapta. Dar polițiștii nu au fost siguri că vorbea la telefon

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fostul mare fotbalist englez Frank Lampard a scăpat de acuzații, după ce în toamna anului trecut fusese filmat conducând cu telefonul într-o mână și cu o cafea în cealaltă mână.

Se pare că avocatul fostului jucător de la Chelsea, a reușit să-i facă pe polițiști să înțeleagă că nu este vorba despre o faptă nelegală. 

În imagini se observă cum Lampard își conduce mașina având ambele mâini ocupate. Fostul internațional englez, acum în vârstă  de 43 de ani, era acuzat de ”utilizarea unui telefon mobil/dispozitiv portabil în timp ce conduce un autovehicul pe drumurile publice” și ar fi trebuit să se prezinte astăzi în instanță.

Cine l-a filmat pe Lampard

Filmarea a fost făcută la sfârșitul anului trecut de către Mike van Erp, foarte cunoscut în insulă pentru filmările pe care acesta le face cu șoferii indisciplinați în trafic. Printre ”victimele” acestuia se mai numără regizorul Guy Ritchie, fostul soț al Madonnei, dar și Chris Eubank, un mare boxer profesionist, retras din activitate. Van Erp folosește o cameră GoPro pentru a surprinde șoferii care ar încalca legea, iar până acum a raportat la poliție peste 1.000 de presupuse abateri în trafic.

Nick Freeman, avocatul lui Lampard, a declarat că polițiști nu au putut să-și dea seama din filmările prezentate dacă fostul internațional vorbea la telefon sau doar ținea telefonul în mână.

De asemenea, Nick Freeman a mai prezentat polițiștilor o declarație a unui pasager din mașina lui Lampard, în care se arată că persoana de la volan nu vorbea la telefon.

Citește și: Un șofer din UK a fost prins de nouă ori vorbind la telefon. ”Ar trebui să rămână fără permis. E un privilegiu, nu un drept”

Avocatul Freeman, care este poreclit și ”Mr Loophole”, este renumit pentru abilitatea sa de a găsi ”portițe” legale, pe care să le folosească pentru apărarea clienților săi. Printre foștii săi clienți mulțumiți se numără fostul fotbalist David Beckham sau vedeta”Top Gear”, Jeremy Clarkson. În cazul lui Beckham , spre exemplu, avocatul a reușit să demonstreze că notificările poliției privind amenda nu au fost trimise în termenul prevăzut de lege.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel