Kris Jenner nu exclude căsătoria cu Corey Gamble: Poate la 70 de ani

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Kris, care împlinește 69 de ani în noiembrie, se întâlnește cu Corey din 2014.

Kris Jenner nu se grăbește să ajungă la altar cu Corey Gamble, dar nici nu exclude complet căsătoria!

În episodul din 11 iulie al emisiunii "The Kardashians," Kris s-a întâlnit cu prietenele sale, Faye Resnick și Kathy Hilton, pentru o excursie de cumpărături în Beverly Hills, unde le-a povestit despre viitoarea sa operație de histerectomie.

După ce Kris, în vârstă de 68 de ani, a explicat situația și a devenit emoționată în legătură cu pierderea ovarelor, Kathy a recunoscut că nu se aștepta la această veste. "Am crezut că o să-mi spui că te căsătorești!", i-a spus ea lui Kris, care se întâlnește cu Corey din 2014.

Kris a râs și a răspuns: "Adică, nu chiar în secunda asta!"

Kathy a glumit apoi: "Am crezut că vei spune șase dimineața [mâine]. Mi-am zis, 'E cam devreme pentru mine să fiu...'."

"Îmbrăcată și pregătită să merg ca domnișoară de onoare," a completat Kris. "Adică, voi puteți fi domnișoare de onoare când mă voi căsători. Deci, poate când am 70 de ani!"

Kris și Corey, în vârstă de 43 de ani, s-au cunoscut în august 2014, în Ibiza, la cea de-a 40-a aniversare a prietenului comun și designerului de modă Riccardo Tisci. Ei au început să se întâlnească la scurt timp după aceea și sunt împreună de atunci.

Cei doi preferă să-și păstreze relația privată, deși participă frecvent împreună la evenimente pe covorul roșu, se laudă reciproc pe rețelele de socializare și au trimis chiar o felicitare de sărbători în 2022. Corey a apărut, de asemenea, în episoade din "Keeping Up with the Kardashians" și acum în "The Kardashians."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel