Khloé Kardashian, acuzată că a folosit un medicament împotriva diabetului pentru a pierde în greutate/ foto

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

Discuțiile online din jurul recentei ședințe foto a lui Khloé Kardashian au luat o altă întorsătură.

 

În cazul în care ați trăit sub o stâncă săptămâna trecută, vedeta The Kardashians a stârnit o mulțime de critici datorită apariției ei într-un nou editorial pentru revista Sorbet, care a provocat multe comparații cu arhi-dușmanul de multă vreme al familiei ei, Taylor Swift.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Nu numai atât, dar setul de fotografii a dus și la un val de speculații, mulți utilizatori de Instagram acuzând-o de un mare eșec în Photoshop.

Și deși Khloé a răspuns în cele din urmă într-o postare ulterioară susținând că bretonul este responsabil pentru „aspectul ei diferit”, haterii ei se concentrează acum asupra pierderii în greutate a acesteia.

Spre meritul ei, Khloé a fost întotdeauna deschisă cu privire la lupta cu greutatea și imaginea ei corporală, precum și la călătoria ei spre a pierde peste 30 de kilograme de-a lungul multor ani. 

Cu toate acestea, mai multe persoane au folosit acest lucru împotriva ei în secțiunea de comentarii, țintind faptul că vedeta ar fi folosit medicamente pentru a obține acest rezultat.

„Este amuzant că atunci când o celebritate pierde în greutate, cei care o urăsc vor predica despre cât de ușor este pentru ei cu antrenori personali, bucătari, nutriționiști, săli de sport de acasă etc.”, a subliniat cpntul @kardashiansocial, înainte de a face referire la zvonul viral despre celebrități care folosesc Ozempic ca supliment pentru pierderea în greutate, chiar dacă medicamentul injectabil a fost dezvoltat pentru a gestiona nivelul zahărului din sânge la diabeticii de tip 2.

Khloé a reacționat, la rândul ei: „Mă trezesc cinci zile pe săptămână la 6 dimineața pentru a mă antrena. Vă rog să încetați cu presupunerile voastre. Cred că anul nou înseamnă, în continuare, oameni răi”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel