Kevin Jonas a suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cancerului de piele

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Kevin Jonas a suferit o intervenție chirurgicală pentru a i se îndepărta un cancer de piele de pe față.

Cântărețul din Jonas Brothers a făcut anunțul printr-un videoclip pe Instagram.

„Astăzi mi se va îndepărta un carcinom bazocelular de pe cap”, a declarat artistul de 36 de ani, arătând o aluniță de pe frunte. „Da, acesta este un mic tip de cancer de piele care a început să crească. Acum trebuie să mă operez pentru a-l îndepărta, așa că, iată-ne.”

Câteva ore mai târziu, el a postat un videoclip în care se întoarce acasă cu mașina.

„În regulă, am terminat”, a spus el. „Acum e timpul să ne vindecăm. Mă îndrept spre casă. Asigurați-vă că vă verificați alunițele, oameni buni”.

Kevin Jonas și frații săi, Joe și Nick, sunt în prezent într-o pauză de la turneul lor, după ce au amânat etapa europeană a concertelor la începutul acestui an.

Nick, în vârstă de 31 de ani, filmează o comedie muzicală intitulată „Power Ballad”, în timp ce Joe, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut în Grecia urmărind concertul trupei Coldplay.

În timpul vacanței sale, Joe a fost observat petrecând timp cu actrița libaneză Laila Abdallah, în vârstă de 34 de ani. Actrița, care locuiește în Kuweit, și-a început cariera ca model înainte de a trece la actorie. Ea a fost căsătorită cu actorul iranian Abdullah Abbas din 2017 până în 2018.

Joe a cerut divorțul de soția sa, Sophie Turner, anul trecut. Despărțirea lor a fost dificilă, dar acum sunt părinți responsabili pentru cele două fiice ale lor, Willa, în vârstă de trei ani, și Delphine, în vârstă de un an.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel