Katy Perry va cânta la o fastuoasă petrecere pentru fiul celui mai bogat om din India

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Dezvăluiri despre Katy Perry: Cum a reușit să-și recapete silueta după acuzațiile de folosire a Ozempic pentru slăbit
Dezvăluiri despre Katy Perry: Cum a reușit să-și recapete silueta după acuzațiile de folosire a Ozempic pentru slăbit

Katy Perry urmează să câștige milioane, urmând exemplul Rihannei, după ce a fost de acord să cânte la o petrecere extravagantă organizată în cinstea fiului celui mai bogat om din India și a logodnicei acestuia, informează Daily Mail.

Artista, în vârstă de 39 de ani, a plecat deja spre Cannes, Franța, unde va cânta la un bal mascat organizat în onoarea lui Anant Ambani și viitoarei sale mirese, Radhika Merchant. Anant, în vârstă de 29 de ani, este fiul lui Mukesh Ambani, președintele Reliance Industries și cel mai bogat om din Asia, cu o avere estimată la peste 114 miliarde de dolari, conform Forbes.

Katy Perry se alătură astfel superstarurilor Rihanna și Beyoncé, care au fost recompensate cu sume uriașe pentru a cânta la evenimentele miliardarului Mukesh Ambani. La nunta fiicei sale, în 2018, Mukesh i-ar fi plătit lui Beyoncé 6 milioane de dolari pentru a susține un concert privat pentru invitați.

The Sun relatează că Perry va cânta pentru cuplul fericit înainte de nunta programată în iulie, în fața a 800 de invitați. O sursă a declarat pentru publicație: „Au invitat 800 de oaspeți care, în prezent, se află într-o croazieră cu tematică spațială în jurul Europei, cu escale în Barcelona și Genova. Vor ajunge vineri la Cannes, unde marea petrecere va avea loc pe o proprietate evaluată la 40 de milioane de lire sterline. Evenimentul va dura cinci ore, timp în care Katy va cânta, iar după aceea, oaspeții vor urmări un impresionant foc de artificii”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel