Katy Perry lansează o nouă eră cu 'Woman's World', primul single de pe noul ei album

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Katy Perry va da startul unei noi ere pop extraordinare în această vară, începând cu lansarea noului ei single, "Woman's World", joi, 11 iulie.

Videoclipul oficial va avea premiera pe 12 iulie. Astăzi, superstarul pop global a dezvăluit coperta îndrăzneață a single-ului, realizată de aclamatul fotograf britanic Jack Bridgland, și un fragment din melodie pe rețelele sale de socializare. "Woman's World" este primul single de pe viitorul album al lui Katy.

Cu un număr cumulat de 115 miliarde de stream-uri, alături de vânzări la nivel mondial de peste 70 de milioane de albume ajustate și 143 de milioane de piese, Katy este una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile. Ea este unul dintre cei doar cinci artiști din istoria RIAA care au intrat în clubul de elită al celor 100 de milioane de melodii certificate.

Vineri, 20 septembrie, Katy va fi capul de afiș al turneului Rock in Rio din Brazilia, care va fi sold-out, marcând primul ei spectacol la festivalul de la Rio de Janeiro din 2015.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel