Kanye West susține că Adidas îl dă în judecată pentru 20 de milioane de dolari

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 Kanye West / Ilustrație: Oana Pavelescu
Kanye West / Ilustrație: Oana Pavelescu

Kanye West a afirmat că a fost dat în judecată de Adidas și că aceștia vând versiuni "false" ale liniei sale de încălțăminte.

Rapperul a fost sponsorizat anterior de Adidas, dar parteneriatul lor s-a încheiat în 2022, după ce Kanye a făcut comentarii antisemite pe Twitter, acum X.

Acum, el susține că gigantul de îmbrăcăminte sportivă îl dă în judecată, precum și că vinde versiuni neaprobate ale liniei de încălțăminte YZY la care au lucrat împreună.

"Lăsați-mă să vă explic foarte clar ce se întâmplă cu Adidas", a spus el într-un videoclip pe Instagram. "Nu numai că scot pe piață variante de culori false care nu sunt aprobate, dar mă dau în judecată pentru 250 de milioane de dolari (15,76 milioane de lire sterline)."

El a continuat: "De asemenea, nu mă plătesc pentru acești pantofi pe care îi scot pe piață și care au numele meu pe ei. Se folosesc de clauze contractuale și de 50 de ani de experiență în afaceri pentru a viola un artist, unul dintre artiștii voștri favoriți, chiar în fața voastră, în plină zi."

Într-o postare separată pe Instagram, artistul de la Vultures a arătat o captură de ecran cu pantofii despre care vorbește și care apar pe site-ul Adidas.

"Oricine care îl iubește pe Ye nu ar cumpăra acești Yeezys falși, nu am făcut niciodată aceste modele de culori, nu sunt plătit de pe urma lor și adidas mă dă în judecată", a scris el.

"În ceea ce privește sistemul, ce veți face acum? Să-mi distrugeți din nou albumul, să-mi înghețați din nou conturile, să amenințați oamenii să nu mai lucreze cu mine, din nou, toate noile 350-uri neaprobate sunt false", a continuat Kanye West

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel