Kanye West, "nuntă" secretă la două luni de la divorțul de Kim Kardashian

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Kanye West, "nuntă" secretă la două luni de la divorțul de Kim Kardashian
Kanye West, "nuntă" secretă la două luni de la divorțul de Kim Kardashian

Kanye West a mai bifat un gest de care nu mulți ar fi în stare. Rapperul a făcut o ceremonie de nuntă, în mare secret, la doar două luni după ce s-a pronunțat divorțul de Kim Kardashian. Aleasa lui: Bianca Censori, un designer care lucrează la compania lui, Yeezy.

Kanye și Bianca au fost pozați cu verighete pe degete, după ceremonia secretă, ca un simbol al comuniunii lor și al angajamentului pe care și l-au luat unul față de celălalt. Deocamdată, cei doi nu au completat și actele care să-i arate căsătoriți și în fața legii, potrivit TMZ.

Fotografii i-au și surprins pe cei doi în timp ce luau prânzul. Blondă, cu părul scurt, Bianca a fost până de curând copia la indigo a lui Kim Kardashian. Aceasta a purtat mult timp părul lung, brunet și drept, la fel ca fosta lui Kanye. Mai mult, are aceleași forme voluptoase care au propulsat-o pe Kim în lumea celebrității. Luna trecută, Kanye a lansat piesa "Censori Overload", un tribut adus noii femei din viața lui. 

Familia lui Michael Jackson, mesaj despre Lisa Marie Presley şi relaţia pe care aceasta a avut-o cu megastarul

Mesaj emoţionant transmis pe pagina de Facebook a lui Michael Jackson.

"Suntem întristați de pierderea bruscă și tragică a fostei soții a lui Michael, Lisa Marie Presley. Michael a prețuit legătura specială de care se bucurau și a fost mângâiat de dragostea, grija și grija generoase ale Lisei Marie în timpul petrecut împreună.

Inimile noastre sunt alături de copiii Lisei Marie, Riley, Harper și Finley, și de mama ei, Priscilla, în această perioadă dificilă", este mesajul transmis pe pagina oficială dedicată memoriei megastarului.

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, unica fată a Regelui Elvis, a murit la 54 de ani

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa, transmite AFP.

"Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme de mama ei pe reţelele sociale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel