Familia lui Michael Jackson, mesaj despre Lisa Marie Presley şi relaţia pe care aceasta a avut-o cu megastarul

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Mesaj emoţionant transmis pe pagina de Facebook a lui Michael Jackson.

"Suntem întristați de pierderea bruscă și tragică a fostei soții a lui Michael, Lisa Marie Presley. Michael a prețuit legătura specială de care se bucurau și a fost mângâiat de dragostea, grija și grija generoase ale Lisei Marie în timpul petrecut împreună.

Inimile noastre sunt alături de copiii Lisei Marie, Riley, Harper și Finley, și de mama ei, Priscilla, în această perioadă dificilă", este mesajul transmis pe pagina oficială dedicată memoriei megastarului.

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, unica fată a Regelui Elvis, a murit la 54 de ani

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa, transmite AFP.

"Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme de mama ei pe reţelele sociale.

Ea a fost plasată în comă artificială, sub asistenţă respiratorie, după un stop cardiac, potrivit site-ului specializat în difuzarea de informaţii despre celebrităţi TMZ care s-a bazat pe surse anonime.

Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, potrivit TMZ.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a făcut un masaj de resuscitare cardiacă până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Sursele anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă.

"Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care o cunosc", a salutat mama ei în comunicatul pentru People, cerând să fie respectate intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru "dragostea şi rugăciunile" lor.

Fără a confirma identitatea pacientei, pompierii din Los Angeles au indicat presei că echipele lor au avut grijă de o femeie în vârstă de peste cincizeci de ani care a suferit un stop cardiac în jurul orelor 10.30.

Solicitat de AFP, un ataşat de presă al Lisei Marie Presley nu a răspuns imediat.

Cântăreaţa a asistat marţi, alături de mama ei Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula "Elvis".

Actorul, a cărui încarnare mai adevărată decât natura a legendei rock'n'roll-ului a fost apreciată pe scară largă, a dedicat un cuvânt celor două femei în timpul discursului său de pe scenă.

"Vă mulţumesc că mi-aţi deschis inimile, amintirile, casa voastră. Lisa Marie şi Priscilla, vă iubesc pentru totdeauna", a spus el.

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis. Ea a controlat anterior Elvis Presley Enterprises, dar, în 2005, şi-a vândut cea mai mare parte a acţiunilor unei firme de capital privat.

Ea a păstrat controlul asupra Graceland, proprietatea din Memphis, Tennessee pe care o deţinea tatăl său şi unde a fost găsit inconştient în august 1977, înainte de a fi dus la spital şi ca moartea să fie atribuită unui atac de cord.

Rapoartele toxicologice ale lui Elvis Presley au relevat niveluri crescute de droguri în organism.

Lisa Marie Presley a lansat trei albume în cariera sa şi este mama actriţei Riley Keough, care a jucat în "Mad Max: Fury Road".

Pe lângă Danny Keough, de care a divorţat în 1994, a mai fost căsătorită cu Nicolas Cage, Michael Jackson şi cu actorul-compozitor Michael Lockwood.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel