Kanye West, acuzat de expunere de poze nud ale unei prietene în fața colegilor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, rapperul american în vârstă de 44 de ani, este implicat într-un scandal uriaș, fiind acuzat de replici nepotrivite și comportament obscen în fața colegilor de la Yeezy, conform unui nou proces depus marți în California, conform informațiilor de la Page Six.

Potrivit documentelor obținute de Page Six, Kanye West a expus unor angajați de sex masculin imagini nud ale unei prietene și a manifestat un comportament obscen în fața acestora, inclusiv în timpul unei întâlniri într-o sală de ședințe de la hotelul Nobu din Malibu, California.

Trevor Phillips, un afro-american care a lucrat aproape un an pentru brandul Yeezy și pentru Donda Academy, o școală fondată de Kanye West, este persoana care a depus plângerea.

Potrivit lui Trevor Phillips, rapperul s-a lansat în repetate rânduri în tirade antisemite în faţa angajaţilor săi, spunând că "evreii vor să îl doboare" sau că "evreii îi fură toţi banii".

De asemenea, acesta a dezvăluit că, la un moment dat, rapperul a vorbit pe FaceTime cu o prietenă, a cărei identitate nu a fost dezvăluit-o. Acesteia i-a spus că ar fi bine ca data viitoare când vorbesc să poarte doar lenjerie și pantofi cu toc, ceea ce lui Trevor i s-a părut deplasat, simțindu-se „stânjenit și speriat”.

În plus, el a dezvăluit că rapperul i-a făcut mărturisiri și cu privire la viața lui intimă: „Obișnuiam să particip la petreceri desfrânate în fiecare zi, aveam 2-3 fete. (...)”, i-a mai spus rapperul, continuând: „Acum trebuie să stau departe de telefon ca să nu accesez site-uri pentru adulți”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel