Kanye West, acuzat că a trimis mesaje "nepotrivite" unui model

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Un model a afirmat că artistul Kanye West i-a trimis mesaje "nepotrivite".

Mikaela Lafuente, model și influencer în vârstă de 22 de ani, a susținut că Kanye, în vârstă de 47 de ani, i-a trimis mai multe mesaje în care o invita să iasă împreună, deși este căsătorit cu Bianca Censori.

Rapperul ar fi trimis mesajele în martie, iar Mikaela a mărturisit că inițial a crezut că provin de pe un cont fals.

"A fost amuzant. Eu și iubitul meu, Bryce, eram în Vegas și mă uitam prin DM-urile mele de pe Instagram când am văzut mesajul de la Kanye West," a spus ea. "La început, nu mi-a venit să cred și am crezut că este un cont fals, dar nu era. Mesajul a fost destul de ciudat, deoarece nu vorbisem niciodată cu el și nu îl întâlnisem în persoană până atunci."

Primul său mesaj spunea: "Înapoi în Cali", după care a întrebat-o dacă vrea să "stea împreună" și să asculte noul său album. Modelul a refuzat oferta, considerând că este "nepotrivit" pentru el să-i trimită mesaje având în vedere că este căsătorit și "de două ori vârsta ei."

"Nu cred că este acceptabil să trimiți mesaje altor femei când ești căsătorit. Nu este acceptabil și este ceva ce aș susține pentru totdeauna", a spus ea. "Dacă el trimite mesaje altor fete, știu că am spus nu, dar altele s-ar putea să nu. Eu nu îl susțin. Poate că el și soția lui au o înțelegere și Bianca știe despre asta și este de acord, dar nu vom ști niciodată acest lucru."

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel