Kamara, detalii emoționante despre starea de sănătate a fiului său: Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Kamara, Instagram
Sursa foto: Kamara, Instagram

Kamara a vorbit, în cadrul unui interviu, despre viața de tată și despre greutățile pe care le-a întâmpinat.

Băiatul lui Kamara s-a născut cu probleme de sănătate si, de atunci, părinții se chinuie pentru a-i face fel de fel de tratamente. Într-un interviu, artistul a dezvăluit detalii din intimitatea familiei sale, în care spune cum își împart cei doi timpul cu micuțul.

„Atunci când Leon este la mine, sunt tot timpul cu el. Nu am bonă, în momentul de față, am avut în trecut o persoană care mă ajuta în momentele cheie, vorbim de un interval orar în care reușeam, cât de cât, să îmi desfășor treaba. În general, acest lucru se întâmpla după ce terminam prima parte a zilei cu el, însă nu mai am bonă, a plecat să aibă grijă de mama ei soacră, în Arad. Rar, ea mai ajunge pe la noi, dar mai mult de dor. Oriunde merg, îl iau cu mine, chiar și la o emisiune care nu ține mult. În momentele complicate, îl las la fosta mea soție, ne mai ajutăm”, a explicat Kamara, pentru ego.

"Leon stă o săptămână la mine, o săptămână la ea"

„În general, Leon stă o săptămână la mine, o săptămână la ea. Atunci când vine vorba de terapie, mai facem cu rândul sau chiar mergem împreună, mai ales dacă este vorba de operații la Barcelona și așa mai departe. Chiar dacă nu mai stăm împreună, facem tot ce se poate pentru el. În momentele în care celălalt are câteva zile la dispoziție și este mai liber, facem tot ce nu am făcut în săptămâna anterioară.", a mai spus acesta.

"Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon"

"Nu prea avem repaus, cumva trebuie să compensăm. Dacă l-am lăsat o săptămână la ea, când vine la mine trebuie să fac tot, chiar și pentru două săptămâni dacă se poate, lucru care este aproape imposibil de multe ori. Până la urmă, reușim să punem lucrurile la cale, important este ca el să fie bine.

„Acum o să mă lupt în cușcă pentru Leon, mă pregătesc intens în fiecare zi, atunci când nu este la mine, pentru a face față. În săptămâna în care vine la mine, o să mă pregătesc, dar mai puțin. O să mă lupt împotriva lui Iulian Pîtea, care a participat la Exatlon. În aceeași gală o să concureze și Giani Kiriță cu Andi Constantin. Tot ce adun de pe urma evenimentului o să fie pentru Leon.”, a spus Kamara.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel