Justin Timberlake anunță etapa din Europa și Marea Britanie a turneului The Forget Tomorrow World Tour

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Astăzi, renumitul muzician, actor și entertainer Justin Timberlake anunță mult așteptata etapă europeană și britanică a turneului său mondial The Forget Tomorrow World Tour, cu treisprezece noi spectacole în opt țări. Produse de Live Nation, opririle includ spectacole în Polonia, Germania, Belgia, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia și Franța. Detaliile complete privind traseul și biletele sunt prezentate mai jos.

În plus, artistul multipremiat lansează noua sa piesă "Drown" via RCA Records - click AICI pentru a o asculta. Piesa a fost scrisă de TImberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon și produsă de Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd).

Turneul include acum un număr semnificativ de 67 de spectacole la nivel mondial, din aprilie până în decembrie anul acesta. În America de Nord, 22 de spectacole au fost deja epuizate, iar pentru spectacolele din SUA s-au vândut peste 550.000 de bilete.

Timberlake va interpreta hiturile preferate de fani, alături de piese de pe noul său album "Everything I Thought It Was", care urmează să apară în curând, precum "Selfish" și cel mai recent single al său, "Drown", care a fost lansat acum. Cel de-al șaselea album de studio al său, Everything I Thought It Was, va fi lansat pe 15 martie.

Luna trecută, Timberlake a lansat single-ul și videoclipul "Selfish", care a adunat peste 57 de milioane de difuzări în întreaga lume și peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Justin Timberlake a avut, de asemenea, o apariție muzicală specială în cadrul emisiunii Saturday Night Live de la NBC, unde a interpretat single-ul său "Selfish" și "Sanctified" feat. Tobe Nwigwe.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel