Julia Fox crede că artistul Kanye West "a fost o binecuvântare" pentru cariera ei

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Julia Fox, declarații șocante despre relația cu Kanye West: Regret enorm, m-a folosit ca un pion / Instagram
Julia Fox, declarații șocante despre relația cu Kanye West: Regret enorm, m-a folosit ca un pion / Instagram

Julia Fox a povestit cum crede că fostul iubit Kanye West "a fost o binecuvântare" pentru cariera ei.

"De fapt, a fost o binecuvântare faptul că a intrat în viața mea", a declarat actrița în cadrul podcastului Popcast al The New York Times.

"El a zguduit echipa mea într-un mod care mi-a redat o mare parte din controlul creativ. Timp de câțiva ani, simțeam presiunea de a pretinde că sunt această starletă de la Hollywood, dar nu eram."

Ea a adăugat: "M-am certat adesea cu echipa mea de creație pe această temă și am fost foarte supărată, dar în cele din urmă am cedat întotdeauna și am făcut ceea ce voiau ei, pentru că era mai ușor decât să mă cert. După aceea, Kanye a venit și a spus: 'Stai puțin, nu, la naiba cu asta, voi face ce vreau eu să fac'. Când a plecat, am simțit că pot să fac ceea ce vreau. A fost ca și cum aș fi zis: 'Doamne, lumea e o stridie pentru mine'. Sunt propria mea muză."

Actrița în vârstă de 34 de ani a adăugat că "a recăpătat pe deplin controlul total al imaginii sale" după ce s-a întâlnit cu rapperul.

Cei doi au avut o scurtă relație în 2022, după despărțirea lui de soția sa, Kim Kardashian. După încheierea relației, Julia a recunoscut că a observat "semnale de avertizare" în timpul petrecut împreună.

"Am ales să închid ochii pentru că era distractiv, interesant, strălucitor și, știi, pur și simplu nou", a declarat ea pentru BBC.

"Inițial, a fost o ușurare: 'Oh, în sfârșit, altcineva poate prelua frâiele', dar a devenit nesustenabil și de aceea relația a durat doar o lună."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel