Jon Bon Jovi promite că nu va deveni niciodată o victimă a afacerii muzicale

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Jon Bon Jovi a promis că nu va deveni „niciodată o victimă a industriei muzicale”.

Cântărețul „Livin' on a Prayer”, în vârstă de 62 de ani - născut John Francis Bongiovi Jr - a mărturisit că a privit cu groază cum unul dintre eroii săi muzicali, Elvis Presley, a fost „prost îndrumat” de managerul său înainte de a muri la vârsta de 42 de ani, în august 1977, în urma unui atac de cord, după ani de zile de dietă nesănătoasă și dependență de medicamente eliberate pe bază de rețetă.

El a declarat pentru The Sun: „Elvis de la sfârșitul anilor șaizeci, în costum negru de piele? Era cel mai sexy bărbat în viață.”

Jon Bon Jovi a explicat că titlul celui de-al 16-lea album de studio al trupei sale, „Forever,” reflectă concentrarea sa asupra longevității.

Referindu-se la titlu și la dedicația de lungă durată a grupului său, el a declarat: „M-am gândit că toată lumea a investit atât de mult timp - 40 de ani. Cine știe dacă vom mai fi aici peste 50 de ani, ca să nu mai vorbim de faptul că vom mai face discuri? A fost o piatră de hotar bună de marcat.”

Jon a vorbit, de asemenea, despre cum crede că a fost forța constantă care a ținut trupa unită în mijlocul vârfurilor de faimă.

„Unii dintre băieți ar putea să plece la o beție sau la un fel de excursie, apoi să se trezească dimineața și să spună: «OK, super, să mergem»,” a explicat el. „(Toboșarul) Tico (Torres) nu era un bețiv bun. Era furios și trebuia să treacă peste asta. Dar, pocnind din degete, a renunțat și nu a mai băut de mai bine de 30 de ani.”

Jon a subliniat că a evitat capcanele hedonismului rock: „Pur și simplu nu aveam tăria mentală pentru a lua droguri.”

El a recunoscut că efortul său de a menține trupa împreună a afectat modul în care a perceput succesul și faima. „(Succesul a fost) confuz și nu la fel de plăcut pentru mine cum a fost pentru băieții din trupă,” a adăugat Jon.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel