Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi
Jon Bon Jovi „nu este încă pregătit” pentru turnee, dar insistă că există lumină la capătul tunelului / Bon Jovi

Jon Bon Jovi nu este încă pregătit să plece din nou în turneu.

Starul rock, în vârstă de 62 de ani, își dezvăluie viața și cariera în viitorul documentar Disney+ „Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story”. Deși se află încă în terapie vocală după o intervenție chirurgicală suferită în 2022, și-a stabilit obiective înalte pentru revenirea pe scenă și este hotărât să revină la un moment dat.

Întrebat despre planurile de a porni din nou în turneu, el a declarat pentru 'Entertainment Tonight': „Văd lumina de la capătul tunelului. A fost un proces lung - au trecut doi ani - și, uite, încă nu am ajuns acolo.

„[Ar fi] două ore și jumătate, patru nopți pe săptămână - acesta este standardul pe care mi l-am stabilit. Nu mă joc când ies în oraș.”

În ciuda acestui fapt, solistul trupei Bon Jovi a recunoscut recent că se simte „bine” cu ideea de a renunța la viața pe drumuri dacă descoperă că lucrurile nu sunt la înălțimea dexterității sale vocale.

El a declarat pentru The Sunday Times: „Este o poveste paralelă, nu-i așa? Este prima dată când spun asta. Dacă cântatul nu mai este grozav, dacă nu pot fi cel care am fost odată... atunci am terminat. Și sunt de acord cu asta.

„Există o mare diferență între a fi într-un studio și a pleca în turneu. Tocmai am înregistrat un nou album. Fac terapie vocală în fiecare zi. Dar vreau să cânt timp de două ore și jumătate pe seară, patru nopți pe săptămână - și știu cât de bun pot fi. Așa că, dacă nu pot fi acel tip... să o spunem așa, nu am nevoie să fiu niciodată Elvis cel gras.”

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel