Jon Bon Jovi este deschis la revenirea lui Richie Sambora

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Jon Bon Jovi este deschis la revenirea lui Richie Sambora
Jon Bon Jovi este deschis la revenirea lui Richie Sambora

Jon Bon Jovi este deschis la posibilitatea ca Richie Sambora să revină în trupa sa după mai bine de un deceniu de separare.

Sambora, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit luna trecută că i-ar plăcea să se alăture din nou trupei Bon Jovi dacă și când solistul Jon, în vârstă de 62 de ani, își va recăpăta vocea după o operație vocală.

Jon nu se angajează, dar spune că ușa este deschisă, declarând pentru Entertainment Weekly: "Niciodată să nu spui niciodată. A părăsit trupa acum mai bine de 11 ani și a avut multe de rezolvat în viața lui. Dar nu există nicio animozitate".

Actualii membri ai trupei Bon Jovi au lansat cel de-al 16-lea album, Forever, dar încă nu au programat un turneu din cauza recuperării lui Jon. Rockerul a sugerat că ar putea să nu mai plece niciodată în turneu dacă nu simte că vocea sa și-a revenit complet.

Sambora a părăsit trupa în 2013, după ce nu a reușit să ajungă la un concert din Calgary, Alberta. Ulterior, el a intrat într-un program de dezintoxicare pentru a trata abuzul de alcool și epuizarea.

Chitaristul a menționat posibilitatea unei reuniuni în cadrul emisiunii The Allison Hagendorf Show, declarând: „Fanilor le va plăcea la nebunie” și adăugând că el și Jon au „discutat” despre această oportunitate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel