John Legend dezvăluie secretele unei cariere de succes ca compozitor

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

John Legend a dezvăluit secretele unei cariere de succes ca și compozitor, într-un interviu acordat pentru Spotify la Festivalul Cannes Lions de marți.

"Cu cât scrii mai mult, cu atât devii mai bun la asta", a explicat artistul, în vârstă de 45 de ani, citat de Page Six. "Cred că este important să te duci la fântână de mai multe ori; nu toate creațiile tale vor fi extraordinare."

Câștigătorul premiilor EGOT a continuat: "Cu cât te duci mai des la fântâna aceea, cu atât este mai probabil să ieși cu ceva special."

John Legend, care a colaborat cu o gamă largă de artiști, inclusiv Kanye West și Alicia Keys, a subliniat importanța lucrului cu alți muzicieni, afirmând că aceste colaborări pot aduce idei care îți pot schimba viața.

"Multe dintre cele mai mari cântece ale mele au fost colaborări," a spus el. "Lucrul cu alți artiști poate ajuta la apariția acelei idei care îți va schimba viața."

John a recunoscut că aceste colaborări l-au direcționat în moduri noi și neașteptate. "Chiar dacă sunt responsabil pentru o mare parte din conținutul creativ rezultat din acele sesiuni de co-scriere, multe dintre aceste cântece nu s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi fost în cameră cu altcineva care a stârnit ideea și m-a împins într-o anumită direcție," a explicat el.

Interpretul hitului "All of Me" a subliniat că persoanele creative trebuie să fie "suficient de umile" pentru a recunoaște că "nu știu totul".

"Consultați-vă cu experți în domeniile lor și conștientizați ce aduceți la masă, dar și care sunt deficiențele voastre," a declarat el. "Implicăți alte persoane care să vă sprijine și să vă completeze abilitățile, astfel încât împreună să creați ceva mai bun decât ați putea realiza de unul singur."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel