Joe Jonas "se simte atât de nefericit" pe fondul divorțului de Sophie Turner

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Joe Jonas și Sophie Turner/ Sursa: Instagram joejonas
Joe Jonas și Sophie Turner/ Sursa: Instagram joejonas

Joe Jonas cântă despre cum "se simte atât de mizerabil" într-o nouă melodie, pe fondul divorțului său de Sophie Turner.

Starul Jonas Brothers a postat pe TikTok un videoclip în care se plimbă pe bicicletă, cântând un teaser al noii sale melodii.

În ciuda naturii optimiste a piesei pop, versurile sugerează o mentalitate mai întunecată, el cântând: "Haide, Joe, ai multe motive de recunoștință/ Nu mai fi trist pentru că faci camera să se simtă inconfortabil/ OK, am înțeles/ Știu că te simți atât de mizerabil.

"Uneori îmi doresc să am puteri pentru a fi invizibil/ Chiar și răii devin triști și ăsta e cel mai greu adevăr/ I-am sunat pe mama și pe tata, nu știu ce să facă".

Joe, în vârstă de 34 de ani, a scris în descrierea postării: "Chiar și cei răi au parte de tristețe (emoji cu fața tristă) #newmusic".

Fanii cred că versurile fac referire la divorțul în curs al lui Joe de actrița din Game of Thrones, cu care împarte două fiice, Willa, de trei ani, și Delphine, care împlinește doi ani în iulie.

Joe și Sophie, în vârstă de 28 de ani, și-au anunțat separarea în septembrie 2023, după patru ani de căsnicie. Divorțul lor este încă în desfășurare, în timp ce încearcă să ajungă la un acord de custodie permanentă.

Actrița s-a destăinuit recent despre despărțire într-un interviu acordat revistei British Vogue, numind urmările anunțului "cele mai proaste câteva zile din viața mea".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel