Joe Jonas cere DIVORȚUL de Sophie Turner

Autorul articolului: Dana Mihai | Dată: 06 sep 2023, 08:53 | Categorie: Știri
Joe Jonas cere DIVORȚUL de Sophie Turner/ Facebook
Joe Jonas cere DIVORȚUL de Sophie Turner/ Facebook

Joe Jonas și Sophie Turner se îndreaptă spre tribunal pentru divorț, deoarece TMZ a aflat că Joe a depus actele legale pentru a pune capăt căsniciei.

Joe cere custodia comună a celor două fiice ale lor, Willa, în vârstă de 3 ani, și fetița lor de 1 an.

Sursele au declarat pentru TMZ că Joe și Sophie au un contract prenupțial - lucru pe care Joe îl abordează și în documentele de divorț. Există mai multe aici în ceea ce privește copiii lor - inclusiv faptul că Joe vrea ca un judecător să stabilească un plan parental între el și Sophie care să permită "contacte frecvente și continue cu ambele părți".

Problema pensiei de întreținere a copiilor este, de asemenea, abordată în documentele lui Joe... el spune că ambii părinți pot plăti pentru a-și întreține copiii și că ambii ar trebui să fie obligați să facă acest lucru. Acestea fiind spuse, JJ vrea ca o instanță din Florida să stabilească ce este corect... și să ia în considerare asigurarea de sănătate pentru copii în stabilirea acestui lucru.

O altă sursă a declarat: "Ei îi place să petreacă, lui îi place să stea acasă. Au stiluri de viață foarte diferite".

Joe și Sophie au început să se întâlnească în 2016, s-au logodit în anul următor și s-au căsătorit într-o ceremonie în Vegas în 2019.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience