Joe Jonas a cerut binecuvântarea fraților săi pentru a face un nou album solo

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Joe Jonas a dezvăluit recent că a solicitat acordul fraților săi înainte de a începe să lucreze la un nou album solo. Vedeta a vrut să se asigure că Nick și Kevin, colegii săi din trupa Jonas Brothers, sunt de acord cu acest proiect personal.

După ce aceștia i-au dat undă verde, Joe "s-a izolat" și a creat albumul în doar câteva săptămâni.

"Am cerut binecuvântarea fraților mei și le-am spus că vreau să lucrez la ceva pe cont propriu", a explicat el în timpul unei apariții în emisiunea "Therapuss" a lui Jake Shane. "Nu vreau să îi spun solo, dar simt că trebuie să exprim ceva pentru mine și nu se potrivește cu DNCE. Iar ei mi-au spus: 'Dă-i drumul'."

El a adăugat: "Nick a rezervat un film, iar Kevin urma să facă un alt sezon de 'Claim To Fame', așa că am avut o fereastră de timp și m-am izolat pentru a lucra la acest proiect."

Joe Jonas a anunțat că noul său single, "Work It Out," va fi lansat pe 19 iulie. Inițial, piesa trebuia să apară pe un album al Jonas Brothers, dar starul de 34 de ani a simțit o legătură atât de profundă cu melodia încât a decis să o înregistreze solo.

"Ascultam piesa și îmi spuneam: 'La naiba, chiar îmi place melodia asta'," a povestit Joe. "Am început să simt că vreau acest cântec pentru mine, nu doar pentru Jonas Brothers, și, de asemenea, simt că nu se potrivește cu DNCE, cealaltă trupă din care fac parte."

Joe a mai spus că noul său material este "cea mai personală muzică" pe care a lansat-o vreodată. El a folosit Instagram în această săptămână pentru a împărtăși entuziasmul său și a declarat că abia așteaptă ca fanii să asculte albumul.

"Sunt atât de încântat și emoționat să lansez muzică nouă," a scris el. "Sunt umilit și recunoscător să colaborez cu unii dintre muzicienii și creatorii mei preferați. Sper să găsiți la fel de multă fericire și pace ca mine atunci când ascultați aceste melodii."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel