Joe Biden, o nouă gafă. S-a adresat unei parlamentare americane decedate, în timpul unui discurs. "Unde e Jackie?" - Video

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Joe Biden, o nouă gafă. S-a adresat unei parlamentare americane decedate, în timpul unui discurs. "Unde e Jackie?" / Foto: Facebook Joe Biden
Joe Biden, o nouă gafă. S-a adresat unei parlamentare americane decedate, în timpul unui discurs. "Unde e Jackie?" / Foto: Facebook Joe Biden

Joe Biden s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate.

Joe Biden ajunge în atenția presei cu o nouă gafă. Preşedintele american s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate, ceea ce a generat numeroase întrebări din partea presei la conferinţa de presă săptămânală a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, relatează Agerfpres, citând AFP.

"Unde e Jackie?", a întrebat liderul democrat în vârstă de 79 de ani, în timpul unei alocuţiuni consacrate luptei împotriva obezităţii şi insecurităţii alimentare.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se află aici", a spus Joe Biden, menţionându-i pe alţi doi legislatori implicaţi în mod special în aceste eforturi, un republican şi un democrat.

Cum a murit femeia



Biden a părut să o caute cu privirea în sală pe fosta membră a Camerei reprezentanţilor Jackie Walorski, o politiciană republicană din Indiana care a murit la începutul lui august într-un accident de maşină şi care era foarte angajată în lupta împotriva malnutriţiei.

Între altele, Walorski a contribuit activ la pregătirea unui summit consacrat acestei probleme, chiar evenimentul la care a luat cuvântul miercuri Joe Biden.

După moartea ei, Casa Albă a publicat un comunicat în care preşedintele american s-a declarat "şocat şi întristat".

Ce explicații au dat reprezentanții lui Joe Biden



Bombardată cu întrebări pe acest subiect, miercuri, pentru a afla dacă Biden a uitat că Walorski a decedat, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, Karine Jean-Pierre, a evitat să dea un răspuns concret.

Biden "se gândea foarte intens la ea" în cursul acestui eveniment la organizarea căruia Walorski a contribuit activ, s-a limitat să spună purtătoarea de cuvânt.

"Nu consider că este ceva îngrijorător", a adăugat ea, la insistenţele reporterilor.

Karine Jean-Pierre a mai precizat că preşedintele şi-a propus deja ca vineri să întâlnească familia reprezentantei decedate pentru a aduce un omagiu luptei sale "remarcabile" împotriva malnutriţiei.

Primul gest al lui Joe Biden, a doua zi după căzătura de pe bicicletă: Joc de glezne

După ce a făcut o planetă întreagă să tresară, de bucurie sau de teamă, în urma căzăturii din luna iunie, domnul Joe Biden a ținut să arate că totul este în ordine.

Președintele Biden a făcut un mic joc de glezne pentru a arăta tuturor că se simte foarte bine, la doar câteva ore după ce a căzut de pe bicicletă.

Biden, în vârstă de 79 de ani, a dansat câțiva pași pe trotuar în fața Bisericii Romano-Catolice Sf. Edmond din Rehoboth Beach, din Dellaware, în timp ce ieșea de la liturghia parohiei de la 16:00, sâmbătă seara.

„Cum vă simțiți, domnule?”, a strigat un membru al grupului de presă prezidențial în timp ce Biden cobora pe treptele din față a bisericii, așa cum se vede în videoclip.

Ca răspuns, Biden a sărit în sus și în jos, fără să spună nimic, cu mâinile întinse, apoi a ridicat ambii pumni, zâmbind, în timp ce trecătorii de cealaltă parte a King Charles Avenue aplaudau. Vezi imaginile AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel