Primul gest al lui Joe Biden, a doua zi după căzătura de pe bicicletă: Joc de glezne - Imagini

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: twitter, Nikki Schwab
Foto: twitter, Nikki Schwab

Președintele Biden a arătat celor care îl așteptau în stradă că totul este în regulă.

După ce a făcut o planetă întreagă să tresară, de bucurie sau de teamă, în urma căzăturii de sâmbătă, domnul Joe Biden a ținut să arate că totul este în ordine.

Președintele Biden a făcut un mic joc de glezne pentru a arăta tuturor că se simte foarte bine, la doar câteva ore după ce a căzut de pe bicicletă.

Biden, în vârstă de 79 de ani, a dansat câțiva pași pe trotuar în fața Bisericii Romano-Catolice Sf. Edmond din Rehoboth Beach, din Dellaware, în timp ce ieșea de la liturghia parohiei de la 16:00, sâmbătă seara.

„Cum vă simțiți, domnule?”, a strigat un membru al grupului de presă prezidențial în timp ce Biden cobora pe treptele din față a bisericii, așa cum se vede în videoclip.

Ca răspuns, Biden a sărit în sus și în jos, fără să spună nimic, cu mâinile întinse, apoi a ridicat ambii pumni, zâmbind, în timp ce trecătorii de cealaltă parte a King Charles Avenue aplaudau.

Șeful de la Casa Albă s-a prăbușit la pământ în timpul unei plimbări cu bicicleta de dimineață, în timp ce încerca să coboare. Acesta s-a împiedicat de pedala bicicletei sale hibride Trek FX, în valoare de 599 USD, scrie NYPost.

„Nu este nevoie de îngrijiri medicale”, a spus un oficial de la Casa Albă, spunând că Biden a fost „bine” în ciuda căderii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel