Joe Biden a recunoscut public că are un al șaptelea nepot

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Joe Biden a recunoscut că are un al șaptelea nepot / Foto: Facebook Joe Biden
Joe Biden a recunoscut că are un al șaptelea nepot / Foto: Facebook Joe Biden

Deși în trecut a vorbit despre cât de mult își iubește numai cei șase nepoți ai săi, Joe Biden a recunoscut recent că are și un al șaptelea nepot.

Preşedintele american, Joe Biden, a recunoscut public pentru prima dată vineri, într-o declaraţie pentru revista People, un al şaptelea nepot, informează Reuters.

Fetiţa în vârstă de 4 ani este copilul fiului lui Biden, Hunter, care a rezolvat în iunie o bătălie de ani de zile în instanţă pentru pensia alimentară.

Aceasta nu este o problemă politică, este o problemă de familie. Jill şi cu mine vrem doar ceea ce este mai bine pentru toţi nepoţii noştri, inclusiv pentru Navy, a spus Biden.

Preşedintele a precizat că fiul său colaborează cu mama copilului pentru a promova o relaţie care să fie în interesul fiicei lor, păstrându-i cât mai mult posibil intimitatea pe viitor.

Vorbind la un eveniment la Casa Albă în aprilie, Biden a spus că era „înnebunit” după cei şase nepoţi ai săi, adăugând că vorbea cu ei în fiecare zi.

Unii republicani şi democraţi au criticat decizia din trecut a lui Biden de a nu-şi recunoaşte cel de-al şaptelea nepot.

Joe Biden are nepoţi de la toţi cei patru copii ai săi, trei cu prima soţie, Neilia Hunter, şi o fiică cu actuala soţie, Jill. Unul dintre fiii săi, Beau Biden, fost procuror general al statului Delaware, a murit în 2015. Doi dintre cei şapte nepoţi sunt copiii acestuia.

Citește și: Joe Biden spune că schimbarea climatică este o ameninţare existenţială

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel