Joe Biden a căzut de pe scenă (VIDEO)

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Joe Biden a căzut de pe scenă (VIDEO)
Joe Biden a căzut de pe scenă (VIDEO)

Joe Biden a trecut printr-un alt moment jenant în calitate de președinte al statului în timp ce se împiedica și cădea de pe scenă.

În timpul unui eveniment organizat în campusul Academiei Forțelor Navale, președintele în vârstă de 80 de ani, susținut de Partidul Democrat, a suferit o cădere de pe scenă. Evenimentul era dedicat înmânării diplomelor absolvenților.

Imediat după ce a înmânat ultima diplomă președintele Joe Biden a suferit o căzătură nefericită. Forțele de securitate nu au reușit să-l prindă și acesta a căzut direct pe sol. Cu dificultate liderul SUA s-a ridicat fiind ajutat de mai mulți membri ai personalului său.

După căzătură, Joe Biden a reușit să se ridice mai întâi în genunchi, iar apoi în picioare, cu ajutorul a trei persoane. Ben LaBolt, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a confirmat că Joe Biden nu a suferit nicio accidentare în urma incidentului.

Cu toate gafele sale succesive în ultimii ani, Joe Biden a surprins prin anunțul său că intenționează să candideze din nou la președinția SUA, chiar și la vârsta de 80 de ani.

În ciuda îngrijorărilor cetățenilor americani, medicii l-au declarat sănătos și apt de muncă pe Joe Biden, în urma unui examen fizic efectuat în februarie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel