Job de... vis, la propriu! Românii pot fi plătiți ca să doarmă: Specialiști în somn cu salariu de 800 de euro/lună

Irina Constantin |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
foto pexels
foto pexels

Specialiștii în somn pot câștiga 800 de euro pe lună. 

Cel mai important brand de articole pentru somn din lume, Emma, ​​oferă un salariu lunar de 800 euro pe lună celor care vor să le testeze produsele.

Rolul principal al unui Specialist în Somn va fi să încerce produsele Emma. Pe lângă testarea și utilizarea tuturor produselor trimise de brand, acesta/aceasta va fi responsabil(ă) cu împărtășirea experiențelor și a opiniilor în social media. Inițiativa a fost lansată de Emma ca urmare a deschiderii biroului său din București, al șaselea său birou la nivel mondial.

Criterii de selecție

Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele de mai jos. Nu trebuie neapărat să ai experiență în domeniul sănătății sau să studiezi somnul, dar e esențial să:

- Ai peste 18 ani

- Fii creativ

- Utilizezi frecvent rețelele sociale

- Iubești somnul 

Cei interesați trebuie să completeze formularul de înregistrare și să înregistreze un videoclip de prezentare care explică ”De ce ar trebui să devin noul Specialist în Somn al Emma” și să se înregistreze până la 15 februarie la acest link. Videoclipul înregistrat trebuie să fie vertical (format portret) și să dureze maxim 60 de secunde.

”Credem că o zi grozavă începe după un somn bun, așa că ne dedicăm dezvoltării celor mai bune soluții și tehnologii capabile să „trezească” în clienții Emma cea mai bună versiune a lor”, a spus Dr. Dennis Schmoltzi, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere la nivel global. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel