Jelly Roll a crezut că i se face o farsă când echipa lui Eminem l-a contactat

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Jelly Roll a crezut că este „o glumă” atunci când echipa lui Eminem l-a contactat pentru a-l invita să cânte alături de legenda rap-ului.

Starul country și rapperul în vârstă de 39 de ani a trebuit să se ciupească atunci când producătorul hitului „Lose Yourself,” în vârstă de 51 de ani, l-a invitat să interpreteze împreună piesa „Sing for the Moment” ca surpriză pentru emisiunea „Live From Detroit: Concertul de la Michigan Central” special pentru NBC.

Vorbind pentru 'Entertainment Tonight', Jelly Roll a declarat: „Când mă gândesc la cele mai tari momente din cariera mea, acum, în top, trebuie să fie că am ajuns să cânt cu Eminem în Detroit.

„Am cântat împreună „Sing for the Moment,” care e o piesă în care el l-a eșantionat pe Steven Tyler. Vreau să spun, ce noapte incredibilă și am reușit să o fac în Detroit. A fost ireal.”

Starul din „Son of a Sinner” - al cărui nume real este Jason Bradley DeFord - a numit duetul cu Eminem „cel mai tare moment din toate timpurile.”

Își amintește: "Echipa lui Em ne-a contactat și ne-a spus: «Ai fi interesat să faci asta, din moment ce el era deja acolo pentru tributul secret?». Nu mi-a venit să cred. Am crezut că este o glumă până când l-am întâlnit pe Eminem însuși.

"Am crezut că mă păcălește! Îl cunosc chiar și pe managerul lui Eminem, care este un prieten de-al meu, Paul. I-am zis: 'Paul, nu te juca'. El a răspuns: „Jur”. Și imediat ce l-am întâlnit pe Eminem, a fost cel mai tare moment din toate timpurile."

A mărturisit: "Am fost amețit, ca un copil.

"Se putea vedea în interpretarea mea. Doar copilul din mine. Credeam că nu mai erau camerele pe mine. Așa că, imediat ce am terminat de cântat, mi-am zis: „Uau, am dat drumul la acest tăvălug”. A fost foarte tare."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel