Jeff Bezos s-a logodit cu iubita lui

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Jeff Bezos se mută în "Buncărul Miliardarilor"
Jeff Bezos se mută în "Buncărul Miliardarilor"

Jeff Bezos și Lauren Sanchez sunt pregătiți să își petreacă restul vieții împreună.

Miliardarul a pus întrebarea în timp ce naviga prin Europa pe noul său superyacht de 500 de milioane de dolari, care include un omagiu sexy adus lui Lauren, iar ea a spus "Da". Page Six a fost prima care a relatat vestea.

Desigur, răspunsul lui Lauren nu ar trebui să vină ca o surpriză ... cei doi au fost absolut inseparabili de când au început să se întâlnească în 2019, după divorțul lui Jeff de soția sa, MacKenzie.

Se pare că Jeff nu a ținut cont de bani când a venit vorba de inelul de logodnă pe care Lauren l-a arătat cu mândrie duminică la bordul iahtului lui Jeff. 

Totuși, indiferent cât a cheltuit Jeff pe un inel de logodnă, este doar o picătură în găleată pentru fondatorul Amazon.

Se pare că Jeff și Lauren s-au logodit de fapt săptămâna trecută, pentru că ea a fost fotografiată miercuri cu un inel pe CELĂLALT deget, dar era răsucit astfel încât piatra uriașă era ascunsă în interiorul mâinii ei, potrivit TMZ.

Jeffrey Preston Bezos este un antreprenor american, proprietar de media, investitor și astronaut comercial. Este fondator, președinte executiv și fost președinte și director general al Amazon, cea mai mare companie de comerț electronic și cloud computing din lume. Cu o avere netă de 125 de miliarde de dolari americani din aprilie 2023, Bezos este a treia cea mai bogată persoană din lume și a fost cea mai bogată în perioada 2017-2021, conform Bloomberg Billionaires Index și Forbes.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel