James Hetfield, legenda Metallica, încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
James Hetfield, legenda Metallica, încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu
James Hetfield, legenda Metallica, încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu

James Hetfield încă mai are „coșmaruri” înainte de a pleca în turneu cu Metallica.

Cântărețul în vârstă de 60 de ani - care a făcut parte din legendele heavy metalului „Enter Sandman” încă de la formarea grupului în 1981 - a recunoscut că și acum se poate „îndoi de sine” înainte de a se întoarce pe drum.

Vorbind în cadrul podcastului 'The Metallica Report', el a spus: „Evident, înainte de a pleca în turneu, stând acolo încercând să ne amintim multitudinea de cântece destul de grozave pe care le avem și apoi având încredere că odată ce ne adunăm, este ca și cum, oh da, este memoria musculară. Dar da, în ultima lună, voi spune că se întâmplă lucrul normal în care încep să mă îndoiesc de mine. Încep să mă simt nesigur că, whoa, suntem bătrâni, nu putem face asta și bla bla bla - toate prostiile pe care toată lumea și le spune înainte de a se lansa în ceva la care ține și care este important. Așa că având coșmaruri de genul, știi, sunt singurul căruia îi pasă de ceea ce facem aici. Știi, unde este toată lumea?”

Hetfield - care face parte din grup alături de Lars Ulrich, Kirk Hammett și Robert Trujillo - are vise ciudate în perioada premergătoare turneelor, în care totul merge prost.

El a dezvăluit: „Ajung la concert, toată lumea se prostește sau sunt 200 de oameni în culise și unde sunt lucrurile mele? Știi, unde este lista de piese? Ce cântece cântăm?

„Și apoi lucruri tipice, cum ar fi: «Gâtul chitarei este făcut din cauciuc și are doar două corzi pe el și unde este roadie-ul meu?». Iar cablul chitarei nu mă lasă să ajung la microfon. Chestii prostești de genul ăsta.”

Cu toate acestea, el a învățat să lase aceste perioade de anxietate să „se întâmple”, în loc să „se sperie din cauza lor”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel