James Blunt dezvăluie că piesa "You're Beautiful" s-a bazat pe o poveste adevărată

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Piesa clasică a lui James Blunt, "You're Beautiful", se bazează pe o poveste adevărată.

Cântărețul în vârstă de 49 de ani a ajuns pe primul loc în topuri cu balada de dragoste care se concentrează pe un bărbat care acceptă faptul că dragostea sa pentru o altă femeie va fi întotdeauna neîmpărtășită, în urmă cu aproape 20 de ani, iar acum a dezvăluit că piesa a fost de fapt inspirată de o fostă iubită.

Scriind într-un articol pentru rubrica Rush Hour Crush a ziarului Metro, el a spus: "'Cred în dragoste la prima vedere, cu siguranță.

"Cred că toți am trăit acel moment în care trecem pe lângă cineva, îi captăm privirea și ne întrebăm ce ar fi putut fi. Și, da, prima impresie este totul. Pot simți spiritul și sufletul cuiva atunci când îl întâlnesc pentru prima dată. Oamenii au o energie și poți simți pe cineva care este agresiv, sau pe cineva care este amabil, sau pe cineva care este blând. Tăcerea vorbește adesea mult mai mult decât cuvintele. Este o poveste adevărată. A fost o fostă. Era cu noul ei iubit - nu știam că există. Dar am trecut unul pe lângă celălalt, ne-am atras privirile."

Cântărețul de la 'Goodbye My Lover' - care acum este căsătorit cu Sofia Wellesley - și-a amintit că "a trăit o viață întreagă" pentru fracțiunea de secundă în care el și fosta sa soție au încheiat relația și s-a simțit imediat inspirat să pună pixul pe hârtie pentru piesa devenită acum un imn.

El a adăugat: "Am trăit o viață întreagă în acel moment, dar nu am făcut nimic în privința asta. M-am dus acasă și am scris un cântec despre asta și am cumpărat o casă din asta. Așa că mă bucur pentru ei".

După lansare, piesa s-a vândut în 625.000 de exemplare în Marea Britanie, iar discul de debut al lui James, "Back to Bedlam", a devenit cel mai bine vândut album al deceniului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel