Iunie 2022 horoscop. Zodiile cele mai afectate, mai ales că avem două tranzite marcante: Marte și Jupiter în semnul Berbecului

Autorul articolului: Anca Murgoci |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Luna iunie are două tranzite marcante: Marte și Jupiter în semnul Berbecului.

Dacă este să ne referim la mitologie, tatăl(Jupiter) își însoțește fiul(Marte) într-o competiție(Berbecul). Dacă este să ne referim la astrologie, acțiunea se întâlnește cu șansa în semnul noilor începuturi. Da, iunie poate fi o perioadă plină de furie, dar în același timp poate fi și luna în care îți dai seama ce nu merge în viața ta. Pentru că vei avea curajul să accepți și să îți asumi, Marte și Jupiter nu fac altceva decât să te ajute să începi o luptă menită să îți aducă un nou început. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Apucați-vă de sport, este cel mai bun moment pentru a fi mai competitivi și mai dornici să vă depășiți limitele. Începeți lucruri, testați, experimentați! Dacă nu sunteți dornici să faceți nimic, veți fi destul de frustrați. Cu Jupiter și Marte vei fi primul care va primi un cocktail de energie și încredere. Deci astrele sunt de partea ta dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă sau pur și simplu să o iei de la capăt!

Taur/ Ascendent în Taur

Vă simțiți amenințat, fie relațional, fie profesional, fie în zona sănătății. Trebuie să aveți mare grijă de sănătatea voastră, în primul rând, dar și de sănătatea celor dragi. Nu vă implicați în conflictele de la serviciu! Vei avea impresia că nu te poți baza pe nimeni și nimic. Nu îți place să faci nimic în lipsa unui plan bine pus la punct. Pentru tine, noțiunea de compromis va căpăta alt sens.

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel