Iulia Vântur, mișcări lascive într-un videoclip indian. A rupt topurile

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Iulia Vântur, mișcări lascive într-un videoclip indian. A rupt topurile
Iulia Vântur, mișcări lascive într-un videoclip indian. A rupt topurile

 Românca noastră i-a dat pe spate pe indieni și a apărut cum nu se poate mai provocatoare într-un videoclip în care nu doar cântă, ci și dansează într-un mod super sexy!

 

Vă mai aduceți aminte de melodia „On the floor”, cântată de Jennifer Lopez, alături de celebrul Pitbull? Videoclipul incendiar a făcut ravagii la vremea lansării, iar acum, se pare că Iulia Vântur a vrut să reproducă, cumva, scenele fierbinți ale clipului.

Vedeta a îmbrăcat haine sumare, sexy, care i-au pus formele în evidență, a cântat și a dansat de mama focului, s-a unduit și i-a fermecat pe indieni! Nu e de mirare faptul că videoclipul a adunat 31 de milioane de vizualizări și a fost lansat în urmă cu numai 14 zile.

Mai mult, în comentarii, oamenii din întreaga lume au lăudat-o pe Iulia Vântur, spunând despre românca noastră că este și frumoasă, dar și extrem de talentată. Ei, da, chiar îi credem pe cuvânt!

Motivul pentru care Iulia Vântur a dat România pe India

Deși nu multe persoane au curajul să plece din țara natală, Iulia Vântur a simțit nevoia să facă o schimbare. În urmă cu mulți ani, vedeta a decis să se mute în India, alături de alesul ei, Salman Khan. Relația dintre cei doi a fost intens dezbătută în România, dar se pare că nici timpul care a trecut, nici speculațiile legate de o posibilă despărțire, nu i-au separat pe cei doi.

De ce nu ne putem sătura de dansul "Wednesday"

Așa că, atunci când spiritul dansului a posedat-o pe adolescenta tipic morocănoasă la balul școlii sale în noul serial Netflix care îi poartă numele, a provocat imediat agitație, pe ecran și în afara lui.

Scena scurtă reprezintă mai puțin de trei minute din întregul serial, dar a devenit rapid cel mai emblematic moment din "Wednesday" pentru cât de liber pare să se simtă protagonista noastră.

Ochii ei trădează o pasiune rară, macabră. Mâinile ei, de obicei lipite de corp, sunt aruncate liber. Dansul este al ei, cu siguranță - o mulțime de mișcări severe, stilizate și indicații din decenii trecute. Cu siguranță nimeni nu ar putea confunda dansul "Wednesday" cu ultima tendință TikTok, nu-i așa?

Acest dans a deschis ceva ciudat în noi toți și a pornit mai repede decât un incendiu. Clipurile cu coregrafia au inspirat telespectatorii să urmărească serialul, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale ale streamer-ului.

Popularitatea sa online a propulsat piesa "Bloody Mary" a lui Lady Gaga din nou în topuri la mai bine de un deceniu de la lansarea cântecului și a fost prezentată doar în TikTok-uri realizate de fani, nu și în serialul în sine!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel