Italia. O româncă și-a abandonat fetița de patru luni în spital, după ce micuța s-a infectat cu COVID

Autorul articolului: Gabriel Nuta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Primul bebeluş cu ADN de la trei persoane s-a născut în Marea Britanie
Primul bebeluş cu ADN de la trei persoane s-a născut în Marea Britanie

O fetiță româncă în vârstă de patru luni a fost abandonată în spital după ce s-a infectat cu COVID, iar acum este cerută înapoi de mama ei.

Mama fetiței românce abandonată într-un spital din Italia după ce s-a infectat cu noul coronavirus o vrea înapoi, la un an după ce micuța a fost adoptată. 

Presa din Italia scrie despre povestea incredibilă a unei fetiței românce, abandonată într-un spital din Palermo când avea doar patru luni, după ce s-a infectat cu coronavirus. După un an, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă acum, mama sa biologică o vrea înapoi.

Mama biologică spune că nu a vrut niciodată s-o abandoneze 

Citește și: O studentă la Farmacie și-a pus capăt zilelor după ce a primit un mail GREȘIT de la facultate

Micuța Sara avea doar patru luni când s-a infectat cu noul coronavirus. Mama sa a lăsat-o în grija unor cunoștințe, iar de aici a ajuns la spitalul pediatric din orașul sicilian Palermo.

După câteva luni de singurătate, micuța și-a găsit o familie iubitoare, însă mama sa biologică susține acum că nu a vrut niciodată să o abandoneze.

Potrivit publicației Ragusa News, în octombrie 2020, mama sa a lăsat-o pe Sara în grija unei cunoștințe, iar ea s-a întors în România pentru a participa la înmormântarea surorii sale. După ce fetița a locuit două luni cu prietena mamei, aceasta a refuzat să mai aibă grijă de ea.

"Dacă ea nu a vrut-o, eu nici atât. Dacă mi-o lași mie, o arunc pe geam", ar fi spus femeia care ar fi trebuit să aibă grijă de copilă.

Fetița născută dintr-o relație extraconjugală și nerecunoscută de tatăl său a fost abandonată la spital și îngrijită de medici, înainte ca un tribunal să îi găsească o familie iubitoare care să o răsfețe cu hăinuțe și jucării.

Mama sa biologică, arestată la întoarcerea în Sicilia, s-a opus adopției. "Nu am vrut să o abandonez. O vreau înapoi, e fiica mea". 

Cazul a stârnit un interes național, iar acum se așteaptă cu sufletul la gură o decizie privind soarta Sarei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel