Irinel Columbeanu, despre Anna Lesko: Avea 17 ani / La balcon a apărut mama ei și a început să plângă

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Irinel Columbeanu, despre Anna Lesko: Avea 17 ani / La balcon a apărut mama ei și a început să plângă
Irinel Columbeanu, despre Anna Lesko: Avea 17 ani / La balcon a apărut mama ei și a început să plângă

Irinel Columbeanu a povestit într-un podcast despre cum a cunoscut-o pe Anna Lesko.

"M-a sunat un prieten care-mi știa metehnele să vin la mare că sunt niște rusoaice cazate la hotel acolo în Mamaia, că vrea să-mi prezinte o fată foarte frumoasă. M-am suit în mașină, la vremea aceea aveam un Porsche 944 decapotabil, am ajuns la cazare și în spatele recepționerei văd mai multe fete în jurul piscinei. Am văzut-o pe Anishka, așa îi zic eu, nu vorbea deloc românește, nu știam rusește, nu știam cum să mă înțeleg cu ea. Avea 17 ani sau 16, m-am înțeles cu ea prin gesturi, am încercat să fac rost de un dicționar de la recepție româno-rus, dar n-am reușit și avea o prietenă tot dansatoare care făcea parte din trupa lor și ea știa mai bine româna.

Am invitat-o la o petrecere în Neptun, urma ziua unui prieten. Nu știu dacă îi spunea mare lucru numele "Irinel Columbeanu", poate Porsche-ul i-a spus. Era după revoluție, aveam undeva la 34-35 de ani. Am mers la Neptun, ne-am cazat, am dus-o cu birja până la un restaurant italienesc. S-a terminat foarte repede pentru că Valery care era un con-național al Annei s-a șifonat un pic și a chemat-o la ordin ca să zic așa, probabil a și certat-o la telefon că nu-i spusese unde pleacă". Seara a fost foarte completă, ea mi-a zis că trebuie să plece, i-am zis că îi dau niște bani de telefon să mă poată suna, aveam doar telefon fix la vremea aceea într-un birou și degeaba mă suna că dacă nu știa româna, ne era greu să ne înțelegem.

Am dus-o acasă după ce am venit de la Neptun, iar la balcon a apărut mama ei și a bufnit-o plânsu, că eram mai în vârstă decât Anna, cred că acesta a fost motivul. Relația a continuat.

Am luat-o în București pe Anna și o duceam la tramvai în fiecare zi să plece la școală, a învățat românește. Povestea a durat până a apărut alta, cred că până a apărut Blanche. Mereu am fost atras de femei de alte naționalități, mai ales în pat, să fiu sincer", a spus Irinel Columbeanu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel