Irinel Columbeanu: Am fost nebun pentru că am făcut un Reality-Show care mi-a distrus averea

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Irinel Columbeanu: Am fost nebun pentru că am făcut un Reality-Show care mi-a distrus averea
Irinel Columbeanu: Am fost nebun pentru că am făcut un Reality-Show care mi-a distrus averea

Irinel Columbeanu a vorbit despre reality-show-ul pe care l-a avut în urmă cu mulți ani împreună cu Monica Gabor.

"Eram prieten cu Bobby Păunescu, învățase el prin America sau pe unde a mai fost că aceste reality show-uri sunt la modă și avea ambiția să facă și el unu, să corespundă încrederii tatălui său de a-și lansa acest post de televiziune.

În sinea mea spuneam că e ok să deschidem geamurile cui vrea să se uite la noi că nu vedeam nimic rău în asta, cu toate că a fost ceva destul de rău, acum regret fiind că s-a conturat această curiozitate morbidă a presei cu ceea ce fac eu. La acel serial nu a existat un scenariu, dar porneau de la multe cadre de exemplu ceasul de la mana, eu n-am exagerat cu nimc.

Mulți nici n-au venit la nuntă pentru că nu s-au simțit bine să fie filmați. Nunta a fost 200 de mii de euro

Pe Monica am iubit-o mult, da, am fost nebun pentru că am făcut un serial care după mi-a distrus averea, dar la vremea aceea nu mi-am dat seama la ce m-am băgat, eram visător. Cu greu i-am convins pe părinții mei să apară în reality.

Țin minte când am prezentat-o pe Monica a fost un moment haios. Le-am prezentat-o într-un mod original făcând apel la o chestie care știam că o să-și aducă aminte mama imediat. Mama îmi spunea "Nenel", și avea un serviciu din care voiam să beau cafea și ea nu mă lăsa îmi zicea că vrea să bea ea din el cu nora ei și atunci când am adus-o pe Monica i-am zis să scoată serviciu acela", a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel