Ioniță și Viorica de la Clejani, vedete într-un film regizat de Johhny Depp

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ioniță și Viorica de la Clejani, vedete într-un film regizat de Johhny Depp/Facebook
Ioniță și Viorica de la Clejani, vedete într-un film regizat de Johhny Depp/Facebook

O experiență remarcabilă pentru doi artiști români, asemănătoare celor din lumea marilor staruri de cinema. Viorica și Ioniță din Clejani au primit rolurile principale într-o scenă dintr-un film regizat de Johnny Depp.

Pe ecranul mare, cei doi artiști continuă să fie interpreți. În noul film intitulat "Modi", regizat de Johnny Depp, este prezentată viața pictorului Amadeo Modigliani, cu acțiunea desfășurându-se în Paris, în 1916. În cadrul acestui film, Viorica și Ioniță din Clejani au adus la viață melodiile specifice acelei epoci.

"Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului “Modi”, regizat de marele actor Johnny Deep! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani.Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui.

Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo…wow! Mulțumim, Johnny!", a postat Viorica de la Clejani pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel