Întindeți-vă, pierdeți centimetri în talie și reduceți durerile de spate. O metodă japoneză unică

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fără diete, fară exerciții fizice intense sau bani cheltuiți.

Metoda descrisă de un specialist japonez în cartea sa, arată că nu aveți nevoie de instrumente speciale pentru a pierde rapid în greutate. Aveți nevoie de un prosop mare, o bandă suficient de puternică cu care să strângeți acel prosop într-o rolă și o suprafață plană.

Metoda este ușor de realizat și foarte eficientă. Deci nu trebuie să faceți nimic special - trebuie doar să stați în poziția potrivită timp de 5 minute, de 3 ori pe zi.

Doctorul Fukutsudzi este specialist în probleme ale oaselor pelvine și a mai descoperit că principala cauză a depunerilor de grăsime în zona taliei este separarea osului pelvin și a oaselor subcostale.

După ce a descoperit legătura dintre aceste două probleme, a conceput o metodă prin care poți scăpa rapid și ușor de excesul din jurul taliei.

Atenție: dacă aveți probleme cu coloana vertebrală sau orice boală a oaselor, asigurați-vă că consultați un medic înainte de tratament.


Tratamentul Dr. Fukutsudzi

1. Rulați prosopul și fixați-l bine

2. Asezati-va pe o suprafata solida, de preferat pe podea

3. Așezați prosopul pliat sub spate, la nivelul buricului, apoi întindeți-vă (prosopul trebuie să fie puțin mai lat decât lățimea spatelui)

4. Desfaceți picioarele la lățimea umerilor și îndoiți picioarele astfel încât degetele de la picioare să se atingă

5. Întinde-ți brațele deasupra capului, întoarce-ți palmele în jos și conectează-ți degetele mici ale mâinii drepte și stângi

Si asta e. Deși pare destul de simplă, această poziție nu este deloc ușoară sau confortabilă.

Dacă îți este greu să-ți întinzi complet brațele, întinde-le cât de mult poți primele de câteva ori, dar asigură-te că aduci degetele mici împreună, precum și degetele mari de la picioare.

Poate fi incomod, chiar dureros la început, iar dacă devine insuportabil, scurtează tratamentul la cât de mult poți suporta.

Este important de reținut că trebuie să faci „exercițiul” în fiecare zi dacă vrei să vezi rezultate.

După ce terminați tratamentul, nu vă treziți brusc. În timp ce sunteți încă în poziție culcat, întoarceți-vă pe o parte, apoi îndreptați-vă într-o poziție șezând și abia apoi ridicați-vă.

Avertisment: dacă aveți probleme cu coloana vertebrală sau orice boală a oaselor, asigurați-vă că consultați un medic înainte de tratament.

Dacă puneți rola pe partea de sub coaste, talia va deveni mai pronunțată.

Ai grijă doar, pentru că chiar și în cinci minute de stat în această poziție, oasele și articulațiile se mișcă.

Așadar, trezește-te foarte încet după ședință. Mai întâi în lateral, apoi așezați-vă și abia apoi ridicați-vă. Evitați mișcările bruște.

În timp, postura se corectează și ai o senzație plăcută, sănătoasă în tot corpul, durerile de spate încetează.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel