INNA sparge topurile cu piesa ”UP” și adună 25 de milioane de vizionări. Ascultă piesa AICI

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
INNA, FOTO: instagram
INNA, FOTO: instagram

INNA a reușit să dea lovitura încă o dată cu noua sa piesă,”UP”, lansată împreună cu Sean Paul.

INNA se bucură de un nou succes cu,”UP”,  cel mai recent single lansat în colaborare cu Sean Paul.

Potrivit unui comunicat de presă al artistei, piesa este pe locul 1 pe radio în Rusia, Polonia, Bulgaria, Lituania și România, iar pe Shazam Global Chart este în trending în peste 15 țări, cu peste 1 milion de shazams. De asemenea, pe TikTok, ”UP” are peste 450 000 de utilizări în platformă, iar pe platformele de streaming are peste 10 milioane de vizualizări.

Videoclipul oficial al piesei cu Sean Paul, lansat la mijlocul lui decembrie, are aproape 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

INNA este una dintre puținele vedete din România, care au cunoscut succesul internațional, artista având hituri precum „Hot”, „Sun Is Up” sau „Déjà vu”.

Citește și: Andra, ”Pas cu pas”, un milion de vizionări în câteva ore. ”Am păstrat piesa asta cam de un an”. Ascultă piesa AICI

Melodiile sale au ajuns pe primele locuri în zeci de țări, din România până în Japonia, Mexic, Turcia, Argentina, Spania, Finlanda, Polonia și SUA.

După ce a lansat albumul ”Heartbreaker” în urma primei ediții Dance Queen's House, la începutul acestui an, artista a revenit cu prima parte a albumului ”Champagne Problems”.

În total, albumul este format din 15 piese dance de dragoste.

Prima parte a albumului conține 8 piese, printre care „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel