Ice Spice dezvăluie că albumul Y2K va fi lansat în iulie, urmat de un turneu mondial

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Ice Spice a anunțat lansarea albumului său de debut, „Y2K”, programată pentru luna viitoare, urmată de primul său turneu mondial.

Rapperița de 24 de ani a dezvăluit că mult-așteptatul său LP de debut va fi lansat pe 26 iulie, după care va porni în turneul „Y2K! World Tour”.

Pe Instagram, Ice Spice a anunțat data lansării albumului, prezentând coperta „Y2K” și adăugând: „HIIIII „Y2K” THE ALBUM WILL BE DROPPING JULY 26TH!!!!”.

Într-o postare ulterioară pe platformă, creatoarea hitului „Pretty Girl” a confirmat că va pleca în turneu în Europa și SUA în lunile iulie și august, și a dezvăluit că va fi însoțită de Cash Cobain.

Rapperița „Munch” a dezvăluit anterior că mama ei a fost principala sursă de inspirație pentru albumul său de debut și că acesta întruchipează „estetica «Y2K» în cea mai autentică formă”.

Într-un interviu pentru The Zane Lowe Show, ea a declarat: "Din fericire, am avut-o pe mama mea, așa că, în copilărie, am văzut-o întruchipând cu adevărat estetica «Y2K» în cea mai pură formă. Unghii de rață, un stil de vagabond, contur de buze maro - oriunde mergea, purta acest look. Am avut norocul de a crește cu acest model de inspirație, și desigur, internetul a jucat și el un rol important, la fel ca pentru oricine altcineva."

Ice Spice a recunoscut, de asemenea, că a fost „foarte nervoasă” când a cântat melodia clasică a lui Sean Paul din 2002, „Gimme the Light”, în piesa „Gimme A Light”, care va apărea pe viitorul ei album.

Ea a spus: "Am fost foarte nervoasă pentru că am vrut să avem un sample foarte autentic din anii 2000, iar Sean Paul este legendar."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel