Ibrahimovic îl ”urechează” pe Mbappe: Trebuie să simtă sânge și să meargă pe foc ca să fie cel mai bun

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care îl consideră pe Kylan Mbappe "în topul" rarilor jucători pe care îi apreciază, a declarat, duminică, în emisiunea Telefoot, că atacantul lui PSG se simte "prea confortabil" în zona sa.

"Îl ador pe Mbappe, dar ce face nu este totuşi suficient. El este într-un confort prea mare în 'zona' sa şi ca să fie şi mai bun trebuie să insiste", a afirmat atacantul echipei AC Milan în emisiunea TF1, referitor la campionul mondial din 2018, în vârstă de 22 de ani.

"Imaginaţi-vă! Cum ar putea deveni puternic, dacă nu simte gustul sângelui? El trebuie să fie înconjurat de oameni care îl împing şi care îl ridică, nu are nevoie să fie înconjurat de cei care îi spun că este cel mai bun. Trebuie să fie înconjurat de cei care spun că nu este suficient de bun şi că trebuie să devină mai bun", a afirmat Ibrahimovic.

Pentru atacantul suedez, în topul celor pe care îi iubeşte din rândul tinerilor, sunt Mbappe, Haaland şi ... Ibrahimovic, nu este nevoie de alţii".

Fidel imaginii sale, "Ibra" a afirmat că va continua să joace atât timp cât nu i se va spune că este terminat".

”Secretul longevității mele este în capul meu, încerc să demonstrez că 40 este doar un număr, dar încă pot să fac ceea ce îmi place să fac, a dezvăluit Ibrahimovic. Vreau să mă perfecționez în fiecare zi. Evident, nu pot juca ca înainte. Dar sunt mai inteligent și am mai multă experiență. Nu sunt surprins de performanțele mele, sunt cel mai bun.

Citește și: Premier League va relaxa restricţiile când 85% dintre jucători vor fi vaccinaţi. Care este situația acum

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel