Hotelul Intercontinental își schimbă numele. Ce denumire va avea hotelul de 5 stele

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Economie

Unul dintre simbolurile Bucureştiului, Hotelul Intercontinental, îşi va schimba numele de la 1 ianuarie 2022.

Hotelul va fi rebranduit în Grand Hotel Bucharest, după ce Compania Hotelieră InterContinental România şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, nu au prelungit contractul de management.

Intercontinental a fost inaugurat pe 23 mai 1971, fiind primul hotel de cinci stele din România. Acesta are 22 de etaje, o înălţime de 87 de metri şi 257 de camere şi apartamente.

Investiții de 21 de milioane de euro

După această tranziţie, hotelul va trece printr-un proces de renovare şi modernizare care înseamnă investiţii de 21 de milioane de euro. Lucrările vor începe anul viitor şi vor fi finalizate în 2024.

Citește și: Marea Britanie ar putea trece la Planul B: ”Noile reguli COVID sunt iminente”

“Astfel de schimbări pot induce poate o percepţie diferită, dar noi avem o echipă profesionistă, ne-am pregătit pentru acest moment, hotelul va continua să presteze acelaşi tip de servicii, nu ne aşteptăm să existe probleme legate de această tranziţie”‚ precizează Lucian Marinescu, membru al Consiliului de Administraţie în Compania Hotelieră Intercontinental, care administrează hotelul cu acelaşi nume din Bucureşti, scrie mediafax.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel