HOROSCOPUL săptămânii (2-8 mai). Leii vor avea o săptămână ciudată în față

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscop, foto Unsplash/ Kelly Sikkema
Horoscop, foto Unsplash/ Kelly Sikkema

Află horoscopul tău săptămânal pentru perioada 2-8 mai

Berbec

La locul de muncă această săptămână va fi plină de provocări pentru tine, dar vei reuși să le faci față la fiecare. Munca în echipă este cheia și abia acum descoperi cât de important și valoros este un coleg pentru tine.

Finanțele sunt sub control, dar ai putea fi puțin mai atent la bani. În dragoste te simți puțin plictisit, de parcă ai fi căzut într-o rutină.

Cele mai bune zile vor fi miercuri și duminică.

Taur

Săptămâna aceasta înseamnă pentru tine nervozitate cauzată de nerăbdare. Trebuie să iei o decizie, dar multe vor depinde de alți oameni și nu de tine, iar asta îți ridică tensiunea.

Când vine vorba de viața amoroasă, te critici inutil. Este o săptămână grozavă să investești, deoarece astrele sunt de partea ta când vine vorba de bani.

Cele mai bune zile vor fi luni și vineri.

Gemeni

Horoscopul săptămânal arată că stăpânești complet situația și emoțiile, după o săptămână anterioară tulbure pentru tine. Ai simțit din plin stresul, dar acum ești calm și poate îți dai seama că ar trebui să-ți ceri scuze cuiva.

Gemenii care nu sunt în prezent într-o relație vor primi o explozie de energie pozitivă și o dorință de a cunoaște oameni noi. Stelele vă spun că este un moment grozav pentru o nouă iubire!

Cele mai bune zile vor fi miercuri și sâmbătă.

Citește și: Cele 3 semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste, pe 3 mai 2022

Rac

Săptămâna aceasta va fi grozavă pentru finanțele tale! Există, de asemenea, posibilitatea de a câștiga și mai mult, cu ajutorul unei persoane pe care o cunoști de mult timp și care a revenit recent în viața ta.

De asemenea, planuiesti o perioada placuta cu prietenii si simti ca totul depinde de tine, asa ca cauta ajutor inainte sa te „sufoci” in obligatii si organizare. În planul iubirii, totul merge bine.

Cele mai fericite zile vor fi joi și duminică.

Leu

O săptămână neobișnuită pentru tine când vine vorba de emoții. Începi greu, nimic nu te inspiră, iar oamenii din jurul tău simt asta. Problemele la locul de muncă sunt posibile, dar nu-ți face griji, în doar câteva zile vei primi energie nouă și vei fi ca nou!

În dragoste, ai grijă la relația cu partenerul. Uneori este mai bine să taci pentru ca lucrurile să nu escaladeze.

Cele mai fericite zile vor fi miercuri și duminică.

Fecioară

Aveți nevoie de sprijin în această săptămână, fie de la prieteni, familie sau partener. Știi de ce ești capabil, dar când obligațiile te împing într-un colț, parcă trebuie să te împingă cineva puțin mai mult și să-ți spună că poți. 

Nu ezita să-ți împărtășești grijile cu ceilalți, așa că îți va fi mai ușor și vei încheia săptămâna cu succes și fericit!

Cele mai bune zile vor fi joi și sâmbătă.

Balanță

Horoscopul tău săptămânal este în semnul iubirii, ești mai romantic ca niciodată și tânjești după mai multă intimitate fizică. În traducere, nu vă puteți lua mâinile de pe partenerul dvs. și asta vi se potrivește amândurora.

O nouă pasiune într-o relație era exact ceea ce aveai nevoie. Ai suficient timp la locul de muncă pentru a realiza totul, ceea ce îți crește încrederea în tine.

Cele mai bune zile vor fi marți și sâmbătă.

Scorpion

Ai grija ce mananci saptamana aceasta, sunt posibile probleme cu stomacul. Acum nu ai nevoie de o astfel de complicație, așa că fii foarte atent.

Când vine vorba de dragoste, ai o problemă, îți superi partenerul, dar o conversație sinceră este cea mai bună cale către o soluție!

Cele mai bune zile vor fi miercuri și duminică.

Săgetător

Spiritul tău aventuros și plin de creativitate a prevalat și vrei să te eliberezi de toate pentru a face ceea ce ți se potrivește.

Veți fi plin de activitate creativă cu partenerul dvs., chiar dacă asta înseamnă doar să încercați rețete noi de care vă veți bucura împreună. 

Cele mai bune zile vor fi marți și sâmbătă.

Capricorn

Ai niște responsabilități în viața ta privată care te-ar putea înghiți și îți pot distrage atenția de la lucruri importante la locul de muncă. Distinge când faci ceea ce faci, altfel este posibil să faci greșeli pe ambele fronturi! În dragoste, o persoană interesantă se întreabă despre tine , ceea ce te va surprinde puțin. Ești gata să-i dai o șansă? Lasă-ți inima să decidă! 

Cele mai bune zile vor fi marți și vineri.

Vărsător

Horoscopul săptămânal spune că un telefon vă poate dezechilibra în această perioadă! De aceea trebuie să vorbești cu cineva în care ai încredere. În dragoste, ești blocat în jurul unui lucru mărunt și nu ai cum să fii de acord cu partenerul tău despre ce trebuie să faceți în continuare. 

Cele mai fericite zile vor fi luni și duminică.

Peşti

Primăvara a trezit în tine dorința de schimbare, pasiune si aventură. Planifică o excursie cu partenerul, dă-ți câteva momente de respiro, altfel vei fi epuizat de obligațiile uriașe. Durerile de cap sunt posibile, așa că limitează timpul petrecut în fața ecranului.

Cele mai bune zile vor fi marți și duminică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel