Cele 3 semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste, pe 3 mai 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Care sunt cele 3 semne zodiacale norocoase în dragoste pe 3 mai.

Este destul de ușor să ne gândim că vom fi norocoși în dragoste în această zi, deoarece avem acel plus de energie, cunoscut și sub numele de Jupiter sextil Pluton, pentru a ne da toată puterea de care avem nevoie.

Norocul merge astăzi către cei care încearcă să își îmbunătățească viața amoroasă; ca și cum toată munca grea dă în sfârșit roade. Jupiter iubește un final bun și fericit, iar cât timp rămâne prin preajmă, cuplurile dedicate ajung să vadă zile mai bune.

Cele 3 zodii care sunt norocoase în dragoste, pe 3 mai

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu ești genul de persoană care doar vorbește și vorbește fără un scop anume. Cu alte cuvinte, atunci când comunici, vrei să fii ascultat și vrei ca vorbele tale să pătrundă în mintea celui care te ascultă. Tu și partenerul tău ați fost foarte sinceri unul cu celălalt; această relație trebuie întreținută.

Dacă este lăsată în voia sorții, va aluneca în neglijență și niciunul dintre voi nu vrea să se întâmple asta. Ați fost amândoi de acord că dragostea voastră se va destrăma dacă nu lucrați amândoi continuu la ea și ați decis că merită efortul.

Și astfel, ceea ce nu ați luat în calcul a fost o dată reală pentru ca acest lucru să înceapă să se transforme în capodopera pe care o aveați în minte, iar acea zi este astăzi, 3 mai.

Cu ajutorul lui Jupiter în sextil cu Pluton, cuvintele tale s-au transformat în chei magice, iar acum, tu și persoana iubită puteți deschide porțile către multe alte căi, toate în cadrul relației. Îți doreai noutatea, iar acum o ai.

2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu Jupiter în sextil și cu Pluton pe cer, preocuparea ta este mai mult pe linia influenței lui Pluton, deoarece gândirea ta mai întunecată și mai sexy ar putea avea cea mai mare putere astăzi, când vine vorba de a-ți seduce partenerul.

Întotdeauna ți-ai dorit să ai sentimentul de a fi îndrăgostit de persoana cu care te afli în pat, deși nu a fost mereu cazul. 

Romantismul este de necrezut pentru tine în această zi. Vei avea ocazia să experimentezi conexiunea dintre dragoste și dorință și vei realiza că tu și partenerul tău tocmai ați readus focul în relație, unde s-ar putea foarte bine să ardă pentru totdeauna.

3. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă Jupiter își face treaba, înseamnă că vei fi foarte activ în această zi, deoarece vei lucra la extinderea lumii tale. Iar în lumea ta, există dragoste, romantism și speranța ca relația să crească continuu în ceva mai bun.


Nu vei putea niciodată să tolerezi o relație amoroasă lipsită de strălucire, mai ales având în vedere că cea în care te afli acum a început ATÂT de bine.

Nu vrei să te întorci înapoi și ești gata să faci tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru frumos să continue și să meargă puternic.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel