Horoscop 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: unsplash, autor James Lee
Sursa foto: unsplash, autor James Lee

Horoscop săptămânal: 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Săptămâna aceasta îți deschide ușa către o nouă experiență de iubire pentru tine, Berbec, deoarece tu și cineva pe care îl cunoști vă veți trezi brusc că aveți "sentimente" unul pentru celălalt. Aceasta este o surpriză pentru tine, dar ți se pare bună, iar instinctul îți spune să mergi mai departe. Și așa o faci, fără teamă, așa cum faci cu tot ceea ce te implici. Săptămâna aceasta te face să-ți asumi o șansă în dragoste și să reușești. Ce frumos!

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Săptămâna aceasta te face să accepți o oportunitate. Nu ești sigur că este cel mai bun lucru pe care îl poți face, dar cu siguranță pare să aibă potențial de creștere; ceea ce te deranjează este că nu știi dacă ai răbdare să faci față investiției de mai mult timp și bani. Totuși, per total, la cum arată lucrurile, ți-ai dorit să te implici mai mult, iar această oportunitate îți va ușura această dorință. Așteaptă-te să-ți asumi un risc în această săptămână, pur și simplu pentru că poți.

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Îți vei petrece cea mai mare parte a acestei săptămâni revizuindu-ți munca și așteptând "următoarea mișcare". Acest lucru înseamnă că nu prea ai prea multe de făcut acum, deoarece ai făcut tot ce era necesar în ultimele săptămâni. Nu că ai timp liber, dar tot ceea ce lucrezi acum nu va 'da roade' decât mai târziu. Așadar, săptămâna aceasta este despre răbdare, despre a spera la ce e mai bun și despre a aștepta.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Nu fi surprins dacă săptămâna aceasta te trezești că faci munca a două persoane, deoarece se pare că cineva din viața ta ți-a lăsat prea multe de rezolvat și, cum nu mai ai pe nimeni pe care să se descarce, totul cade pe tine și trebuie să faci mișcarea. S-ar putea să porți cu tine un pic de resentimente în această săptămână, pentru că vrei să trăiești și să faci ce vrei tu. Acest lucru va fi amânat pentru o dată ulterioară. Îmi pare rău, Rac.

Leu
(23 iulie - 22 august)

S-ar putea să te afli la capătul unei despărțiri și, pe măsură ce treci pragul lunii februarie, te face să simți că timpul nu este de partea ta în această situație. Simți că îți revin forțele, dar nu știi dacă ești chiar atât de pregătită să îți reiei vechea poziție de "amuzantă șefă". Cu toată sinceritatea, ar trebui să petreci câteva zile din această săptămână singur, pe cont propriu, pentru a te vindeca pe deplin.

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Trebuie să iei ceea ce poți obține înainte ca lucrurile să se înrăutățească în ceea ce privește locul de muncă și salariul tău. Te descurci bine în acest moment și, chiar dacă ai impresia că nimeni nu apreciază ceea ce faci, realitatea este că ești de neînlocuit. Și asta te deranjează, pentru că știi asta și vrei să fii plătit pentru abilitățile tale excepționale. Problema este că le-ai arătat oamenilor tăi că nu te lupți pentru salariu, ceea ce te-a consacrat ca fiind o persoană care se lasă înduplecată.

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna s-ar putea să vină cu resentimentele tale față de oricine te-a pus în poziția în care te afli acum. Acest lucru ar putea implica faptul că ai acționat la recomandarea cuiva, iar acum te simți nefericit pentru că nu poți ieși din ea. Ar putea fi vorba de faptul că trebuie să vorbești în public, lucru de care te temi, sau să participi la ceva ce crezi că este ingrat.

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

 Ești persoana la care prietenii tăi apelează astăzi pentru că, până acum, te-ai dovedit a fi cel mai loial și onest prieten pe care îl au. Poți emite MULTĂ iubire în această săptămână, care va fi foarte apreciată. Atitudinea ta este de ajutor, de asemenea, deoarece ții ușa deschisă pentru cei care au nevoie de tine în această săptămână. Ești proverbialul "cel mai bun prieten".

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorule, săptămâna aceasta ai parte de o permisie gratuită, deoarece lucrurile par să meargă toate în direcția ta. Și, așa cum se spune, o mare putere vine cu o mare responsabilitate, așa că va trebui să decizi cât de mult din această săptămână minunată vrei să petreci fiind minunată, spre deosebire de îngrijorare sau gândire excesivă. Cu alte cuvinte, lumea este a ta, ceea ce implică faptul că faci parte din ceea ce face ca această lume să funcționeze. Poți avea totul în această săptămână, sau poți să o pierzi. Optați pentru alegerea de succes.

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Încrederea este numele jocului pentru tine în această săptămână, Capricorn, deoarece vezi luna februarie pur și simplu ca pe o altă șansă de a face lucrurile cum trebuie și, în general, le faci bine. Săptămâna aceasta îți va oferi multe opțiuni, iar tu vei merge pe cele care se potrivesc cel mai bine cu personalitatea și programul tău. Nimic nu este imposibil pentru tine, iar tu te simți foarte optimist atât în ceea ce privește viitorul, cât și prezentul. Rămâi cu ochii în patru și controlează-ți bine obiceiurile alimentare. Rămâneți sănătoși!

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Simți că, pe un anumit subiect, ai făcut tot ce ai putut, iar acum depinde de "cealaltă persoană" să facă ce vrea cu situația. Aceasta ar putea fi romantică sau familiară, dar va fi nevoie de atenția ta. Veți face ceea ce este necesar, dar nu mai mult, deoarece simțiți că începeți să vă pierdeți interesul de a juca un rol prea mult mai important. Sunteți pe punctul de a vă retrage. Ai făcut ceea ce ai putut, a fost bine, iar acum, nu mai poți da mai mult.

Pești
(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să te simți puțin cam sub așteptări în această săptămână, Pești. Nu ai de ce să-ți faci griji, dar există o vibrație care vrea să ai grijă de tine. Ai fost suprasolicitat și s-ar putea chiar să-ți fi plăcut fiecare moment.


Cu toate acestea, s-ar putea, de asemenea, să îți fi supraestimat capacitatea de a merge în ritmul în care te-ai menținut, iar acum, această săptămână îți spune să te relaxezi și să te gândești la tine. Fă-ți timp pentru tine săptămâna aceasta și nu uita să mănânci bine și să te hidratezi!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel