Horoscop tarot, 21 decembrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios
Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop tarot pentru toate semnele zodiacale. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Cinci de Pentacle, inversat


Unii oameni sunt înclinați în mod natural să le creeze probleme celorlalți. Așadar, sfatul tău pentru acest moment este să eviți persoanele al căror mod de operare este să agite apele și să te rănească în vreun fel. Cel mai bine este să-ți spui părerea dacă trebuie, iar apoi să-i lași să se înăbușe în propria lor mizerie emoțională.


Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Cavalerul de baghete


Ai darul vorbirii, Taurule, iar talentul tău este să atragi atenția asupra ta prin intermediul conversației. Ești un orator înnăscut care impune atenția. Îi faci pe oameni să gândească, iar ceea ce spui obligă la schimbare.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Zece de spade


Există o problemă pe care nu te mai poți preface că nu o vezi. Această situație te poate împotmoli pentru o vreme, dar cu timp, grijă de sine și responsabilitate personală vei depăși impactul acestui moment în timp.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Nouă de băț


Școala loviturilor grele este în sesiune. A trebuit să înveți pe calea cea mai grea, dar așa trebuia să decurgă lucrurile. În mintea ta, trebuie să treci prin toate aceste necazuri pentru a experimenta durerea necesară pentru a crește. Nu vei uita niciodată această perioadă din viața ta și ești mai puternic datorită ei.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Regina Pentaculelor


S-ar putea să ai noroc, Leu. O femeie care a învățat să își gestioneze bine banii poate fi acolo pentru a te ajuta să înveți să faci același lucru. Este posibil să nu o întâlnești pe această persoană în persoană. Ar putea fi un podcaster sau un autor sau cineva pe care îl vezi pe un real online. Fiți atenți, totuși. Înțelepciunea vine la tine!


Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Doi de Pentacle


Ai încredere în instinctele tale, Fecioară. Sunt șanse ca sfatul de care ai nevoie să fie la un singur telefon distanță. Nu trimite un mic dm sau un SMS pentru a vorbi despre ceva ce merită toată atenția ta. O conversație poate fi tot ce ai nevoie pentru a-ți schimba părerea.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Temperanță


Este în regulă să îți placă o persoană care este diferită de tine. Contrariile chiar se atrag și, uneori, o persoană care gândește diferit de tine este ceea ce te ajută să te dezvolți. S-ar putea să găsești ciudățeniile lor intrigante și tot ceea ce au experimentat fascinante.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Regele de băț


Trăiește viața pe care vrei să o trăiești. Ai o mulțime de decizii pe care trebuie să le iei cu privire la calitatea și standardele pe care dorești să ți le stabilești. De ce să le cobori pentru a-i face pe alții să se simtă mai confortabil în preajma ta? Ridică-le dacă vrei să te simți confortabil în interiorul tău.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Steaua


Să-ți spui că îți pare rău poate fi greu de făcut, dar s-ar putea totuși să poți salva o prietenie cu aceste două cuvinte simple. Dacă știi că tu ai fost cel care a greșit, înghite-ți mândria. Nu lăsați să treacă o zi până nu rezolvați problema.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Șase de Pentacle


Nu este ușor să te desparți de banii pe care i-ai câștigat, dar este un sentiment atât de plăcut să plătești un card de credit atunci când poți. Da, s-ar putea să te readucă din punct de vedere financiar în numerar, dar sentimentul de libertate pe care îl ai poate fi atât de satisfăcător.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Soarele


Aceasta este o carte de tarot minunată de primit, Vărsătorule. S-ar putea să ai o zi grea, dar indiferent cât de provocatoare sunt lucrurile, te ridici deasupra. Ceva din interiorul tău găsește o cale de a-ți rezolva problemele. Personalitatea ta orientată spre soluții este ceea ce face ca această zi să se încheie în forță.


Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Luna, inversată


Este posibil să fi judecat greșit o persoană în această săptămână. Este ușor să presupui ceva, dar să pui întrebări te poate ajuta să eviți neînțelegerile. Fii curios acolo unde poți. Căutați cu curaj să aflați mai multe despre un prieten și urmăriți cum vă schimbați percepțiile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel