Horoscop TAROT, 11 iulie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels
Foto: pexels

Horoscop tarot. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Carte de tarot: Roata Norocului, inversată

Karma nu este întotdeauna un lucru rău, Berbec. Încerci să îți trăiești viața fiind cea mai bună persoană pe care o poți în fiecare zi. Dar vei recunoaște că ideea ca karma să te prindă din urmă îți poate da fiori pe șira spinării. Așadar, astăzi, când norocul vine la tine, s-ar putea să te simți ca un impostor care nu merită ceea ce ți se oferă. S-ar putea să te gândești că cineva va afla că ești un impostor și va spune lumii. Adevărul este că ai meritat această recompensă și, chiar dacă încă te lupți să crezi în tine însuți, această bunătate îți este destinată.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Carte de tarot: Pustnicul

Ar fi frumos dacă cineva ar observa că te-ai retras puțin în ultima vreme. În trecut, ai pus mereu suflet și inimă în relațiile tale, dar acum simți că nu primești aceeași energie în schimb. Rolul constant de a fi singurul dătător te-a lăsat epuizat. Prin urmare, astăzi ai făcut alegerea de a te distanța de lume. Nu vei mai fi la fel de rapid să răspunzi la mesaje sau să depui la fel de mult efort pentru a-ți exprima grija față de ceilalți. Ai realizat că, dacă oamenii te vor cu adevărat în viața lor, trebuie să ți-o demonstreze.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Carte de tarot: Diavolul

Ți-ai reluat în minte de nenumărate ori cum se va desfășura această ispită. Credeți că dacă ați ceda, nimeni nu ar observa. Te convingi că ai totul sub control. Nici măcar încălcarea unei promisiuni făcute cuiva nu ar fi detectată dacă ai fi suficient de isteț. Cu toate acestea, în adâncul sufletului, conștiința ta este conștientă. Poți simți că te-ai trăda pe tine însuți, știind că o cantitate mică de voință ar fi putut face o diferență semnificativă. Astăzi, rezistați tentației. Înțelegeți că sunteți capabil să vă ridicați deasupra ei.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Carte de tarot: Steaua

Continui să te rogi de puterea ta superioară să îți acorde relația pe care ți-o dorești. Simțiți un sentiment de tristețe, crezând că viața era mai bună când erai cu fostul soț. Te întrebi dacă și lor le este dor de tine, dar faptul că trimiți sms-uri zi de zi, doar pentru a fi lăsate pe citit, te lasă neputincioasă. Nu este ușor să accepți că, oricât de mult ți-ai propune sau ai vrea ca universul să-ți aducă dragostea pe care crezi că o meriți, tot poate părea imposibil. Cu toate acestea, este mai bine să înfrunți adevărul situației și să mergi mai departe. Pe măsură ce o ușă se închide, ai grijă să se deschidă alta.

Leu (23 iulie - 22 august)
Carte de tarot: Omul spânzurat

Ai ajuns într-un punct în care nu te mai bazezi pe alții pentru a-ți îndeplini visele. Cu răbdare, ai așteptat ca cineva din viața ta să își îndeplinească promisiunile, dar dacă trebuie să existe un erou astăzi, acela vei fi tu. Ești pregătit să faci un pas înainte și să dai prioritate propriei tale bunăstări. Lupta constă în depășirea propriei tale apatii, deoarece ai devenit prea confortabil cu status quo-ul. În ciuda rezistenței mentale care te îndeamnă să menții starea actuală, ești hotărât să lupți împotriva lenei și să faci pașii necesari pentru a-ți crea viața pe care ți-o dorești cu adevărat. Nu mai aveți nevoie de permisiunea nimănui pentru a vă urmări visele.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Carte de tarot: Turnul

Ca să fiu sinceră, ai văzut această problemă venind cu mult timp înainte. Ai fi putut prevedea întreaga situație și reacțiile tuturor. Acum, în timp ce privești cum oamenii se prefac surprinși, simți un sentiment de vinovăție pentru că nu ai vorbit mai tare. Dar adevărul este că oamenii fac propriile alegeri și, oricât de mult ai încerca să-i oprești, uneori trebuie să învețe pe calea cea grea. Ai fi vrut ca lucrurile să se fi desfășurat altfel, dar, din păcate, nu ai putut controla deciziile altora.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Carte de tarot: Împărăteasa

Să ai încredere în intuiția ta este inteligent, dar uneori intuiția poate fi nesigură. Acuratețea intuiției tale este puternic influențată de bunăstarea ta emoțională și mentală. Atunci când ești stresată și înconjurată de persoane care nu te susțin și care îți blochează obiectivele, îți poate întuneca judecata. Prin urmare, ziua de astăzi reprezintă o ocazie ideală pentru o scurtă autoevaluare. Luați-vă un moment pentru a reflecta asupra situației dvs. actuale și asigurați-vă că stilul dvs. de viață este propice unei gândiri și luări de decizii clare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Carte de tarot: Judecata

Nu-i lăsa pe ceilalți să ia decizii în locul tău; fă-ți propriile alegeri. Deși este valoros să cauți sfaturi și să apreciezi părerea altora pe baza experienței lor, rămâne esențial să faci în cele din urmă propriile alegeri. La sfârșitul zilei, tu ești cel care trebuie să trăiești cu consecințele deciziilor tale. A permite altcuiva să vă dicteze calea nu numai că nu este înțelept, dar vă poate lăsa și un sentiment de lipsă de control asupra propriei vieți.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Carte de tarot: Temperanță

Ai fost atât de răbdător, dându-i cuiva prea multe șanse, dar el continuă să se întoarcă la vechile obiceiuri. Acum, simți un sentiment de dezamăgire și frustrare. Frustrarea ta se îndreaptă în primul rând către tine, recunoscând că, fără o investiție personală, există puțină motivație pentru ca persoana respectivă să se schimbe. Astăzi, vă regăsiți din nou la punctul de plecare, după ce ați câștigat înțelepciune din această experiență. Cu toate acestea, ai devenit mai precaut, mai puțin înclinat să acționezi prostește și să irosești atât timpul tău, cât și pe cel al celorlalți.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Carte de tarot: Magicianul

De ce să fii atât de dur cu tine însuți? Ești pe deplin conștient de talentul și abilitățile abundente pe care le posezi. Poate fi descurajant atunci când ceilalți nu recunosc dedicarea și efortul pe care îl investești în munca ta, poate chiar presupunând că ești ușor de înlocuit. Cu toate acestea, cunoașteți îndeaproape nivelul de angajament necesar pentru a excela în domeniul dumneavoastră. Prin urmare, atunci când vă confruntați cu umeri reci și cu un dispreț față de importanța dvs. la locul de muncă, amintiți-vă că sunteți important. Dacă eforturile dvs. nu sunt apreciate în mediul actual, amintiți-vă că aveți întotdeauna opțiunea de a căuta oportunități în altă parte, unde valoarea dvs. va fi recunoscută și apreciată.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Carte de tarot: Luna


Cu astfel de prieteni, cine mai are nevoie de dușmani? Posezi o abilitate înnăscută de a detecta când cineva nu este sincer cu tine. Prin urmare, atunci când partenerul tău discută despre un coleg de serviciu care manifestă un comportament dubios, intuiția ta intră în acțiune. S-ar putea să vă simțiți obligat să îl avertizați pe partenerul dvs. semnificativ să nu aibă prea multă încredere în acest individ. Nu vreți să păreți nesusținător sau paranoic, dar situația declanșează un sentiment de neliniște în dumneavoastră. Nu vă veți simți împăcat până când nu vă veți asigura că nu există motive ascunse la mijloc.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Carte de tarot: Puterea


Puțină cofeină poate face minuni astăzi, oferindu-ți un impuls de care ai mare nevoie. Te așteaptă un volum de muncă substanțial, iar timpul pare să fie puțin. Cu toate acestea, nu lăsa ziua să te copleșească. Ia fiecare moment așa cum vine, abordând pas cu pas. Toată lumea trece prin momente dificile, când energia este scăzută, dar cerințele sunt mari. În loc să vă interiorizați frustrările, întindeți mâna și sunați un prieten căruia îi pasă cu adevărat. Conectarea cu un partener de sprijin poate ajuta la atenuarea stresului și poate oferi un sentiment reînnoit de motivație.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel