Horoscop săptămânal, 29 mai - 4 iunie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com

Horoscop săptămânal pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Mișcările rapide aduc rezultate rapide pentru tine în această săptămână, Berbec, deoarece vezi că dacă există o persoană care poate crea atmosfera de succes, aceea ești tu. Ești rapid în acțiune și ești pregătit atunci când este nevoie. Nimic nu te intimidează prea mult, iar tranzitele par să te susțină în curaj și în tupeu. Vei avea nevoie de acest tupeu; cineva trebuia să facă treaba cum trebuie și, încă o dată, tu ești acela.

Taur

Dacă există un lucru pe care NU vrei să îl faci săptămâna aceasta, este să frângi inima cuiva, dar simți că vestea pe care trebuie să o dai persoanei pe care o iubești cel mai mult nu va fi bine primită. Ai nevoie de o schimbare și ai nevoie de ea acum, iar tu ești dispus să îți iei partenerul cu tine la plimbare, dar este el pregătit pentru această provocare? Săptămâna aceasta va fi foarte revelatoare pentru tine; este partenerul tău pregătit să fie cu adevărat... partenerul tău?

Gemeni

Laudele îți vin în mod natural în această săptămână, deoarece ești singura persoană care pare să vină cu bunurile necesare, fie ele emoționale sau fizice. Ești persoana care se ocupă de nevoile celorlalți și îi faci să se simtă bine pentru prima dată după mult timp. Îți place să fii alături de prietenii tăi, iar generozitatea ta te va ajuta să îți ridici propria stare de spirit. Dăruiești și, din această cauză, primești de zece ori mai mult.

Rac

Viața se simte destul de bine pentru tine în această săptămână, deoarece se pare că primești o mulțime de atenție romantică și, dacă stau să mă gândesc bine, este exact ceea ce a lipsit în viața ta. Săptămâna aceasta te face să te simți de parcă ți-ai putea pune o dorință la o stea și dorința ți s-ar îndeplini. Pregătește-te pentru Luna Plină în Săgetător, deoarece este gata să îți asculte cererile. Dă-i drumul, Rac. Visează în stil mare.


Leu

Ai ocazia astăzi să îți îndeplinești un vis foarte important și îți vei da seama și că este unul dintre acele momente de genul "bate fierul cât nu e fierul". Poți face mult bine astăzi, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți, dacă ai încredere în instinctul tău și te arunci cu capul înainte. Ezitarea va provoca cu siguranță întârzieri și s-ar putea să pierzi din elan. Nu impulsul este cel care trebuie să acționeze în această săptămână, Balanță, ci oportunitatea. Rămâi conștient și ager.

Fecioară

Minunea copilăriei te face să te simți oarecum revigorat în această săptămână, deoarece vei găsi noi modalități de a-ți dedica timpul. Acest lucru ar putea însemna că îți găsești un nou interes sau ar putea fi ceva la fel de uriaș ca și asumarea unei șanse pentru o nouă iubire. Nu există nimic în săptămâna ta care să te sperie, chiar dacă este interesant sau necunoscut. Te simți curajos și puțin îndrăzneț și, așa cum se vede, tot ceea ce te angajezi îți va aduce distracție și bucurie.

Balanță

Ai ajuns să realizezi că, dacă nu faci pasul, nu numai că vei pierde, dar altcineva va pierde o oportunitate cu adevărat benefică, iar tu nu vei lăsa să se întâmple asta. Îți vei goli toată înțelepciunea dobândită cu greu în săptămâna 29 mai - 4 iunie, pentru că simți că această nouă oportunitate este atât efemeră, cât și importantă. Este timpul să sari. Salt de credință, sau de cunoaștere că totul se va rezolva... nu contează. Timpul este esențial.

Scorpion

Luarea rapidă a deciziilor este singura modalitate prin care vei obține ceea ce ai nevoie în această săptămână, Scorpionule, deoarece s-ar putea să observi că toată lumea din jurul tău trage de timp. Nu ai timp sau răbdare să aștepți ca toată lumea să decidă ce se va întâmpla, așa că este foarte evident că iei lucrurile în propriile mâini. Ai încredere în capacitatea ta de a prelua frâiele și ai avea dreptate; faci ceea ce trebuie.

Săgetător

Sentimentul tău, în această săptămână, este unul al rezoluțiilor cool. Știi ce îți dorești și îți dai seama, de asemenea, că ești singur în această dorință. Este în regulă, pentru că nu simți că ai nevoie de aprobarea celorlalți pentru a-ți îndeplini visele. În timpul Lunii pline în semnul tău solar, te vei simți în cele din urmă puternic, dacă nu chiar singur. Sunteți o persoană care poate face față singurătății, o transformați în palatul vostru. Nimic nu te doboară în această săptămână.

Capricorn

Ceea ce ar putea fi destul de evident în săptămâna 29 mai - 4 iunie este că pari să ai o aură magică în jurul tău; este ca și cum farmecul tău a intrat în acțiune în forță și ai o nouă și ciudată putere de seducție în mâinile tale. Acest lucru va ajunge cu siguranță să fie folosit, deoarece interesul romantic din viața ta ar putea avea nevoie de o mică împingere pentru a ieși din carapacea lor. Poți face asta, Capricorn. Nu fi surprins dacă vei ajunge să te bucuri cu adevărat de această săptămână.

Vărsător

Deși s-ar putea să ajungi să încalci câteva planuri în timpul săptămânii, totuși constați că ai atât de multe de făcut și că, de fapt, reușești să faci mai multe atunci când ești singur. Ai multe pe cap și nimic din toate acestea nu este prea greu încât să te tragă în jos, totuși, trebuie să te gândești bine la anumite lucruri importante, pentru că se anunță multe pentru tine în această vară. Se anunță schimbări mari, iar tu îți vei petrece o mare parte din această săptămână pregătindu-te pentru ele.


Pești

Vezi această săptămână ca pe o balama de care depinde o mare parte din viitorul tău. Există ceva ce trebuie să finalizați în această săptămână și este legat de muncă. S-ar putea chiar să fie genul de finalizare care să te facă să știi că este timpul să renunți la acest loc de muncă. Simți că vrei mai mult de la viața ta și vei vedea că tranzitele săptămânii te împing să iei decizii importante. Ceea ce faci acum va avea ecou în tot restul vieții tale. Alege bine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel